Hogy oldottátok meg a tegnapi hidegben a fűtést?
Figyelt kérdés
-21 volt tegnap éjjel, fás kazánnal fűtök, éjszaka 2x is fel kellett kelnem, 9kor tértem nyugovóra, aztán 11kor felkeltem rakni a tűzre, majd 3kor megpakoltam, így jó 21-22 fokot lehetett tartani, 70-72 fokos víz hőmérséklettel. 80-as évek végén épült tetőteres 155nm-es ház, régi ablakokkal, szigetelés nélküli. Csak kíváncsiság.2018. márc. 2. 00:35
1/18 anonim válasza:
Megoldotta a PÉTÁV. Ettől függetlenül két takaróval takaróztam és pulóver is volt rajtam. xD
3/18 anonim válasza:
Gázkombi kazán van, megoldotta.
4/18 anonim válasza:
Konvektor van, azzal nincs probléma.
5/18 anonim válasza:
lefekvés előtt megpakoltam,azzal elvolt +ott a puffer...reggel nem sokkal azután,hogy ébredtem bekapcsolt a gázkazán.
6/18 anonim válasza:
Ez már a sokadik ilyen kérdés. Szigetelni nem divat?
7/18 Libers Pertz válasza:
Gázkazánhoz nem kell éjszaka felkelni és olcsóbb is, mint a fa fűtés.
8/18 anonim válasza:
Fűtöttek a konvektorok, ahogy eddig is.
9/18 anonim válasza:
Nekünk csak kandallónk van, sima fával fűtünk. Félig kész a szigetelés, de tegnap óránként pakoltuk, olyan 22-23 fok volt a nappaliban, fentre viszont nagyon felszállt, így az emeleten résnyire nyitott ablaknál aludtunk, kb. éjjel 1-kor zártam be. Este 9-10 körül szoktunk rárakni utoljára, reggelre 18 fok körül van. Most lesz befejezve a szigetelés, új ablakok is lesznek, még melegebb lesz. Tényleg nem értem miért nem szigetelnek az emberek. Egyszerre persze nem kevés kiadás, de sokkal többe kerül az utcát fűteni, folyamatosan rakni a kályhát, de a meleget nem érezni, mert jön be a hideg.
10/18 anonim válasza:
Ugyan úgy, ahogy máskor, 9kor este megraktam a tömegkályhát, megvártam amíg leég, akkor elzártam a levegőt, aztán még most is 21fokon tartja a házat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!