Pb gáz vagy villany?
Figyelt kérdés
Van egy 16 nm-es üzlethelyiségem, ahol van egy konvektor palackos gázzal, talán 3.5 kw a teljesítménye. De van egy olaj radiátorom is, az is olyan 3000 wattos. Nem tudom melyiket lenne érdemesebb használni, mert hallottam nagyjából ugyanaz árban. Mondjuk próbáltam mindkettőt, de csak pár órát, mintha a konvektor nagyobb meleget csinálna. Az épület sajnos botrányos hőszigetelésű, vas nyílászárókkal, 70-es évekbeli megoldás.2018. febr. 28. 00:42
11/15 A kérdező kommentje:
Hát sajnos a hidegben 4 nap alatt ki is fogyott, pedig igen takarékosan használtam. Most egy halogén kvarc fűtőt vettem piacon, hőfok termosztátos, s lehet a fokozatokat is állítani, ezt konvektornál nem lehet, mert bizony az csak akkor kapcsolt be, mikor teljesen lehűlt, úgy viszont újból vissza hűlt az épület. Egy nagy rakás fos, viszont veszélyes is a palack végett.
2018. márc. 7. 02:38
12/15 anonim válasza:
Termosztátos konvektor is létezik, de m8nd1
13/15 anonim válasza:
Társasházban egyébként nem lehet pb palackot üzemeltetni, még tárolni sem..
14/15 A kérdező kommentje:
Igen termosztátos ez is, de azt hogy milyen teljesítményű meleget adjon, nem tudom szabályozni, vagy meleg van, vagy hideg.
2018. márc. 7. 16:04
15/15 A kérdező kommentje:
A villanynál meg fogom, s egyes fokozatra kapcsolom, így a 3000 wattból elhasznál 1000-et, s simán befűti most a helyiséget. De ha gázkonvektorban létezik ilyen, meghallgatom.
2018. márc. 7. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!