Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Más is kénytelen télikabátban...

Más is kénytelen télikabátban aludni? Én még így is megfagyok, éjszaka nem fűtünk.

Figyelt kérdés
2018. febr. 27. 05:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nekünk 70 liter víz van 150 nm2-re, fél óránként rakjuk, ezt este nem lehetne. De érzed, hogy befújja a szél a havat.

Meg kint is kib... tt hideg van.

2018. febr. 27. 08:24
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
Amit elversz fára úgy, hogy közben rommá fagysz, azt elkölthetted volna tél előtt az ablak beigazítására, és most arra írnál ki kérdést, hogy hogy rakj olyan keveset, hogy ne főj meg éjjel, meg még parázs is maradjon!
2018. febr. 27. 08:33
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Arra még nem gondoltál, hogy új nyílászárókat kellene beszerelni? Tudod: szigetelt ablak és ajtó. És akkor nem a -15 fokos utcát fűtenéd. De ha ennyi eszed van akkor aludj 5 kabátba.
2018. febr. 27. 08:37
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ablakszigetelés és tollal töltött paplan (ha nem vagy rá allergiás) és remekül fogsz aludni. Még a középkorban sem aludtak télikabátban, pedig nem voltak 3 rétegű termó ablakaik.

De a válasz: nem alszunk télikabátban.

Ha van, aludj hálózsákban. Vékony pizsamában és a testhő felmelegíti.

2018. febr. 27. 08:43
 15/20 anonim ***** válasza:
25%
Vegyél egy olajradiátort, vagy hőlégfúvót!
2018. febr. 27. 09:54
 16/20 A kérdező kommentje:
13-as!!! Én már megtettem volna, apàm nem vevő rá, azt mondta, ezt a házat már kiszolgálja!
2018. febr. 27. 12:53
 17/20 anonim ***** válasza:
Laktam ilyen 100 m2-es 70 éves, árvizet is túlélt házban. Álmomban ne jöjjön elő! Hiába fűtöttem (egy nagy vaskályhával? fával), csak mellett volt meleg. Két dunyha kellett, tréningruhában aludtam, de még csergém is volt. Jégverem volt, nem lakóház. Ráadásul megsüllyedt, az ablakokat nem lehetett rendesen bezárni. Eladtam telekárban, most egy kis házban lakom, ahol elektromos hótárolós kályha van, nem bánom, ha 30 ezer lesz az össz villanyszámla, de nem vagyok hajlandó fázni. Igaz, ez szigetelt épület.
2018. febr. 27. 13:13
 18/20 A kérdező kommentje:

Ez megemelt épület, 1,5 méteren kezdődik ház, plusz a pince a szint alatt.

Szörnyű az egész.

Mondtam, hogy pályázzunk erre az otthon melege izére, de az nem jó, nem csinálnak dupla ablakot, mi lesz a többi hellyel. Meg nekünk már minek, fánk van.

Meg az egész ház ez rom... Lakható, de egy alapos felújítással normális lenne.

2018. febr. 27. 14:09
 19/20 anonim ***** válasza:
Az is rom volt, amiben laktam, de telekárban örömmel megvették, másikat építettek rá. Adjátok el és nézzetek akár kisebb, de jól záródó ablakú. kifűthető házat.
2018. febr. 27. 14:14
 20/20 anonim ***** válasza:

Pokrócot tekerj össze hengerbe, mint a karácsonyi bejglit szokás, aztán rakd az ablakpárkányra, hogy eltömítse alul az összes rést. Olyan vastag legyen, hogy a belső szárny aljánál magasabbra érjen, és jól szuszakold be az ablakszárny alá.

Felülre meg oldalra régi, ócskább törülközőt tudsz hajtani, kettőbe-háromba-négybe, ahogy kívánja, majd meglátod. Így mondjuk elég sufnituning módon, de meg lehet oldani ideiglenesen az ablakok szigetelését. Így akár 10 fokot is nyerhetsz, igazi háváj dídzsé fílin lesz!

2018. márc. 1. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!