Valakik az egyik éjszaka mászkáltak a kertünkben! Mit csináljunk?
Már most leszögezném, hogy hónapok óta valamiért nagyon rettegek attól, hogy betörnek hozzánk. Nem tudom mi ez az érzés, eddig sose éreztem ezt... a legjobban talál attól tartok, hogyha betörnének hozzánk akkor megölnének...
Vidéken élünk, gazdagok egyáltalán nem vagyunk, de értékünk azért van. Telefonok, számítógép, tv, stb. Sajnos a kertünk végén és a szomszéd ház is üres. Sokszor ugat éjjel a nagykutyánk, a kerítés is volt már letaposva nem egyszer. Azonban ma mondta a szomszédunk, hogy egyik éjjel látta hogy két idegen ember a kertünkben sétált, és mentek a szomszéd felé (üres ház).
Hálistennek hozzánk még sosem törtek be, és az a tudat sem nyugtat meg hogy kis házunk van, és nem vagyunk milliomosok, mert manapság 500Ft-ért agyonütik az embert... Mit csináljak? Nagyon megijeszt a gondolat, hogy amíg mi alszunk, idegenek vannak a kertünkben, ki tudja milyen szándékkal...
1. Épít kerítés
2. Elenged nagy kutya
Azt nem értem, hogy ha nagy kutyátok van, amelyik ugat is, akkor hogyan sétálgattak a kertetekben? Hogyhogy nem tépte meg őket a kutya? Hogyhogy be mertek mászni egyáltalán?
Kutyaugatásra föl szoktatok ébredni? Ha fölébredtek, ki szoktatok menni?
Köszönöm a válaszokat!
#4. A kutyánk bevan csukva, nincs kiengedve. Felébredünk rá ha ugat, de ki nem szoktunk menni.
Ki kell világítani.
Van mozgásérzékelős reflektor a nyílászáróknál, ahol esélyes, hogy bejöhetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!