Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » S. O. S Nem tudok bejutni a...

S. O. S Nem tudok bejutni a lakasomba, pisilnom kell, lekestem egy allasinterjut?

Figyelt kérdés

Panelban lakom.

A BEJARATI AJTOT nem tudom "belokni" kinyitni. A KULCSOT nagy nehezen eltudtam forditani. De NEM nyilik ki!!! Probalgattam kinyitni,jol lehuzni a kilincset mar minden modszert probaltam. Es most mar a KULCSOT SEM tudom forgatni. De kihiznu ki lehet a zarbol.

SZERELOT NEM TUDOK HIVNI NINCD PENZ A TELOMON.

A LAKOK NINCSENEK ITTHON. EGYETLEN EGY EMBER VOLT AKI NEM TUDOTT SEGITENI MERT FONTOS DOLGA VOLT. Már 2 ÓRÁJA ITT VÁROK,CSINÁLOM DE SEMMI!!!

Ma lett volna egy ALLESINTRRJUM!! AMIT EMIATT LEKESTEM!!!!!!! Nem tudtam bejutni meg mindig a lakasba.

Reggel befizettem a csekkeket es nem tudom most hogyan jussak vissza.

PENZ SINCS MAR NALAM. JEGYEM ES BERLETEM SINCSEN.

Este jon a tesom aki lehet berugja vagy mittudom en...de az hol van meg..es viccen kivul..de NAGYON KELL pisilnom is.

Itt a kornyeken (Korvelyes) nincsen semmi. Ket kis bolt van a semmi kozepen. Ennyi! Wc sehol. Vegig kopogtam az epuletben hatha valaki tud nekem segiteni az ajtomban..de mindenki dolgozik!

KERLEK...TUDTOK VALAMI TANACSOT ADNI????? NAGYON FONTOS LENNE!!

Ui: a kutyam sir es hallja hogy itt vagyok. Ot is lekene vinnem pisilni a szabadba..de nem tudom!

2018. febr. 13. 11:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Felfelszitettek nekem az ajtot.
2018. febr. 13. 12:39
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Nagy kamu kérdés.
2018. febr. 13. 13:15
 13/18 anonim ***** válasza:
85%
Jobban jártál volna, ha egy ismerősnek írsz, hogy keressen neten egy hozzáértő zárast, aki beenged. Vagy keresel te és írsz valakinek, hogy hívja fel. Így lehet, hogy ez a kedves segítőkész ember olyan károkat okozott az ajtóban, amit csak egy ajtócsere orvosolhat. De bízzunk benne, hogy nem így lett.
2018. febr. 13. 20:14
 14/18 A kérdező kommentje:

311kmmel odebb lakom. Itt kozel ket hete lassan egy honapja vagyok. de egy kornyekbeli ismerosom sincsen. Senkit nem ismerek meg!!! Es hiaba hivtam volna fel a regi ismerosoket nem tudtak volna segiteni. De ez a ferfi segitett valamennyit. Viszont holnap teljes kilincs-zar csere lesz. Ez a ferfi elkiser megmutattja hogy hol csinaltassam meg hol kerjem stb. Es majd kijonnek akkor hozzank aztan fizetek. A szuleim kolcsonbe utaltak at valemennyit. Mert nekem most minden csekkekre megy majd el. Az ajtomat kozben betudtam csukni de csak nehezen lehet kinyitni.

Es nem kamu a kerdes. Ebben semmi kamu nincsen. Eljottem a vilag vegere es senkitol nem tudtam segitseget kerni csak eppen akik a hazban megfordultak. De mazlim volt hogy egyaltalan netem volt amig kint alltam az ajto elott. Mert a szuleimnek tudtam irni..es legalabb mar delutan tudtak atutalni penzt stb. Es ez is most segitseg lesz. De vissza fogom nekik adni. Tenyleg igy nehez volt hogy senkit nem ismerek egy lelek sem volt itt sokaig mert mindenki dolgozott stb.

2018. febr. 13. 21:37
 15/18 A kérdező kommentje:
A srac azt mondta az ajto csere igy is ugy is szukseges lett volna. Mert latta a hibakat..nem tudom..de o szepen megfogalmazta pontrol pontra hogy milyen hibat eszelel kapasbol. Probalgatta, hozta a szerszamos ladat es szerintem a legkisebb kart okozta. Lehet mas ennel nagyobbat csinalt volna. Pl amikor azt a tanacsot kaptam az egyik embertol hogy rugjam be. Akkor meg eg uj ajto is kellett volna. Az lett volna mar hab a tortan.
2018. febr. 13. 21:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Miért kell, hogy legyen környékbeli ismerősöd ahhoz, hogy valakinek megírj egy nevet, egy telefonszámot és megkérd, hogy hívja a címedre? :)

Én is 200 km-re élek a szülővárosomtól, kevés az ismerősöm a környéken és ők sem tudnának net nélkül két perc alatt leakasztani egy lakatost a szögről jó eséllyel, de feltalálom magam és mindent megtudok oldani, amire szükségem van. Ha ennyi talpraesettség sem szorult beléd kezedben egy okostelefonnal, kár volt elindulni otthonról.

2018. febr. 14. 15:07
 17/18 A kérdező kommentje:

Tessek? Kinek adtam volna meg a tel szamom es a cimem? Idegennek? Vagy mi? Ismeroseimnek akik nem tudnak segiteni tobb szaz kilometerrol? Ezt nem ertem bocsi. Kicsit zavaros ahogy irtad.

Kulonben MEGOLDOTTAM a helyzetet egyedul is. Tudtam szemelyesen kerni segitseget es mar rendben van az ajto is.

Kulonben szerintem onallobb vagyok mint a korombeli otthon ulo 20-on felettiek. Es nem onszantambol jottem ide,hanem muszaj volt. Nev.szuloknel eltem. Es betoltottem a 20-at igy elkellett koltoznom otthonrol.

2018. febr. 14. 15:57
 18/18 A kérdező kommentje:
Ja mar sejtem mire gondolsz. Ha 4x nem akkor 1x sem irtam le hogy NEM lett volna nalam annyi penz hogy fizessek egy szerelonek. Akkor mar helybelit is megtudtam volna kerni hogy hivjon egy szerelot a cimemre stb stb. De fizetni is kellett volna. En meg pont nem voltam kitomve penzzel. Csak a gyogyszereimre elment 19 ezer forint plussz a csekkek es a kajara. De mindegy. Nyilvan eletkeptelen vagyok meg lekell tamadni es szurkalodni kell mert nem tudtam mindent azonnal elsore.
2018. febr. 14. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!