S. O. S Nem tudok bejutni a lakasomba, pisilnom kell, lekestem egy allasinterjut?
Panelban lakom.
A BEJARATI AJTOT nem tudom "belokni" kinyitni. A KULCSOT nagy nehezen eltudtam forditani. De NEM nyilik ki!!! Probalgattam kinyitni,jol lehuzni a kilincset mar minden modszert probaltam. Es most mar a KULCSOT SEM tudom forgatni. De kihiznu ki lehet a zarbol.
SZERELOT NEM TUDOK HIVNI NINCD PENZ A TELOMON.
A LAKOK NINCSENEK ITTHON. EGYETLEN EGY EMBER VOLT AKI NEM TUDOTT SEGITENI MERT FONTOS DOLGA VOLT. Már 2 ÓRÁJA ITT VÁROK,CSINÁLOM DE SEMMI!!!
Ma lett volna egy ALLESINTRRJUM!! AMIT EMIATT LEKESTEM!!!!!!! Nem tudtam bejutni meg mindig a lakasba.
Reggel befizettem a csekkeket es nem tudom most hogyan jussak vissza.
PENZ SINCS MAR NALAM. JEGYEM ES BERLETEM SINCSEN.
Este jon a tesom aki lehet berugja vagy mittudom en...de az hol van meg..es viccen kivul..de NAGYON KELL pisilnom is.
Itt a kornyeken (Korvelyes) nincsen semmi. Ket kis bolt van a semmi kozepen. Ennyi! Wc sehol. Vegig kopogtam az epuletben hatha valaki tud nekem segiteni az ajtomban..de mindenki dolgozik!
KERLEK...TUDTOK VALAMI TANACSOT ADNI????? NAGYON FONTOS LENNE!!
Ui: a kutyam sir es hallja hogy itt vagyok. Ot is lekene vinnem pisilni a szabadba..de nem tudom!
Nincs senki a hazban. 5-szintes a panel. Es barhova kopogok senki nem nyit ajtot. Mindenki melozik,sulizik. Es akivel osszefutottam annak meg fontos dolga volt.
Nem csak a pisi miatt..de amugy is szeretnek valahogy a lakasomba jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!