Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » S. O. S Nem tudok bejutni a...

S. O. S Nem tudok bejutni a lakasomba, pisilnom kell, lekestem egy allasinterjut?

Figyelt kérdés

Panelban lakom.

A BEJARATI AJTOT nem tudom "belokni" kinyitni. A KULCSOT nagy nehezen eltudtam forditani. De NEM nyilik ki!!! Probalgattam kinyitni,jol lehuzni a kilincset mar minden modszert probaltam. Es most mar a KULCSOT SEM tudom forgatni. De kihiznu ki lehet a zarbol.

SZERELOT NEM TUDOK HIVNI NINCD PENZ A TELOMON.

A LAKOK NINCSENEK ITTHON. EGYETLEN EGY EMBER VOLT AKI NEM TUDOTT SEGITENI MERT FONTOS DOLGA VOLT. Már 2 ÓRÁJA ITT VÁROK,CSINÁLOM DE SEMMI!!!

Ma lett volna egy ALLESINTRRJUM!! AMIT EMIATT LEKESTEM!!!!!!! Nem tudtam bejutni meg mindig a lakasba.

Reggel befizettem a csekkeket es nem tudom most hogyan jussak vissza.

PENZ SINCS MAR NALAM. JEGYEM ES BERLETEM SINCSEN.

Este jon a tesom aki lehet berugja vagy mittudom en...de az hol van meg..es viccen kivul..de NAGYON KELL pisilnom is.

Itt a kornyeken (Korvelyes) nincsen semmi. Ket kis bolt van a semmi kozepen. Ennyi! Wc sehol. Vegig kopogtam az epuletben hatha valaki tud nekem segiteni az ajtomban..de mindenki dolgozik!

KERLEK...TUDTOK VALAMI TANACSOT ADNI????? NAGYON FONTOS LENNE!!

Ui: a kutyam sir es hallja hogy itt vagyok. Ot is lekene vinnem pisilni a szabadba..de nem tudom!

2018. febr. 13. 11:13
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ja es lany vagyok!!
2018. febr. 13. 11:13
 2/18 A kérdező kommentje:
Sok hibaert bocsanat.
2018. febr. 13. 11:29
 3/18 anonim ***** válasza:
Kereszkedj be valamelyik szomszedhoz, hogy kakilnod kell.
2018. febr. 13. 11:34
 4/18 A kérdező kommentje:

Nincs senki a hazban. 5-szintes a panel. Es barhova kopogok senki nem nyit ajtot. Mindenki melozik,sulizik. Es akivel osszefutottam annak meg fontos dolga volt.

Nem csak a pisi miatt..de amugy is szeretnek valahogy a lakasomba jutni.

2018. febr. 13. 11:37
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Látom internetre fel tudsz csatlakozni! Miért nem írsz ismerőseidnek Viberen/messengeren, hogy hívjanak hozzád lakatot?
2018. febr. 13. 11:40
 6/18 anonim ***** válasza:
Hívjanak lakatost akart lenni, csak a telefonom "kijavította".
2018. febr. 13. 11:42
 7/18 A kérdező kommentje:
Most koltoztem. Egy idegen helyen vagyok par hete csak. Itt nincsen meg olyan ismerettsegi korom. Es senkit nem tudok mar hivni! A netet ugy fogom. Hogy bevan kotettve a net.wifi..es az ajtoban allva tudtam csatlakozni a wifimre.
2018. febr. 13. 11:42
 8/18 A kérdező kommentje:
Bejutottam!!!!!!!!:)))))) Egy ferfi segitett nekem. Hozta a szerszamos ladajat stb. Azt mondta majd az egesz zarat kilincset stb mindent kikell csereltetni mert ez egy vacak szar igy. Nagyon kedves volt. Viszont konkretan felfeszitette az ajtot nekem. Es most nem lehet becsukni. Abban mar nem tudott segiteni hogy a helyre rakjuk.probalta de nem ment. Ha haza jon a tesom az egyikunk majd elmegy es megvesz mindent..aztan meg ma muszaj lesz azt helyre hozni! De nagyon jo hogy vegre nem kell ott kint dekkolnom az ajto elott. :)))
2018. febr. 13. 12:01
 9/18 anonim ***** válasza:
54%
Az azért sokat elárul a szintedről, hogy netezni kezdesz ahelyett, hogy megoldanád a problémát - ami amúgy nem megoldhatatlan, csak te vagy túl sötét hozzá.
2018. febr. 13. 12:07
 10/18 A kérdező kommentje:
Miert mitcsinaltam volna??? Kozben amit tudtam megcsinaltam es kertem segitseget igy sikerult bejutnom. De remelem most jobb napod lett hogy beszoltal valakinek!
2018. febr. 13. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!