Kinek milyen márkájú filéző és vagy csontozo kés vált be?
Figyelt kérdés
2018. febr. 9. 18:56
1/3 anonim válasza:
Van egy agyonköszörült, tehát hosszú és keskeny pengéjű no name késem, még a nagyanyámé volt, én azzal csinálok ilyesmiket. Megy mint a karikacsapás.
De bármilyen rendesen megélezett nagyobb késsel is kifilézek bármit.
2/3 anonim válasza:
F. Dick ipari és Icel konyhai célokra. Mindkettő gyártótól az antibakteriális nyelű
3/3 anonim válasza:
Régebben 2 évtizede Swibo-k voltak,de borzasztóan csúszik a nyelük,ha zsíros.
Mára Dick szinte mindegyik...
Nekem "könnyű"...pár száz méterre lakok a szegedi Picktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!