Termosztát hogyan kommunikál a kazánnal? Siemens márkáju termosztátom van.
2016. jan. 12. 20:02
1/5 anonim válasza:
A vezeték nélküli rádiófrekvencián. Mint a wifi.
2/5 A kérdező kommentje:
2db ilyen termosztátom van. Egy van a lenti helységbe, a másik fent. Most a lenti kommunikál a kazánnal. A fenti nem. Hogyan lehet megoldani, hogy a fenti kommunikáljon a kazánnal a lenti pedig nem?
2016. jan. 12. 20:10
3/5 anonim válasza:
Gondolom, amelyik közelebb van hozzá, annak a jelét veszi. Nem tudom, szabályosan hogy lehet váltani, de én biztosan megpróbálnám a lenti termosztát kiiktatásával (kivenném belőle az elemet). Meg persze az sem kizárt, hogy van ezeknek egy adott hatótávolságuk. Nálunk csak egy termosztát van, így ezen sosem gondolkoztam.
4/5 A kérdező kommentje:
tehát a fenti lehet már messze van a kazántól?
2016. jan. 12. 20:28
5/5 anonim válasza:
Szét tudod szedni? Tehát az elejét levenni,pl.az elemcseréhez?
Ha igen,cseréld meg a kettőt(ha egyformák).
Lehet,hogy csak az egyik van tanítva/hangolva a vevőhöz,lehet,hogy messze van,lehet,hogy merülőfélben az elemek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!