Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Termosztát hogyan kommunikál...

Termosztát hogyan kommunikál a kazánnal? Siemens márkáju termosztátom van.

Figyelt kérdés
ilyen: [link]
2016. jan. 12. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
A vezeték nélküli rádiófrekvencián. Mint a wifi.
2016. jan. 12. 20:06
 2/5 A kérdező kommentje:
2db ilyen termosztátom van. Egy van a lenti helységbe, a másik fent. Most a lenti kommunikál a kazánnal. A fenti nem. Hogyan lehet megoldani, hogy a fenti kommunikáljon a kazánnal a lenti pedig nem?
2016. jan. 12. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Gondolom, amelyik közelebb van hozzá, annak a jelét veszi. Nem tudom, szabályosan hogy lehet váltani, de én biztosan megpróbálnám a lenti termosztát kiiktatásával (kivenném belőle az elemet). Meg persze az sem kizárt, hogy van ezeknek egy adott hatótávolságuk. Nálunk csak egy termosztát van, így ezen sosem gondolkoztam.
2016. jan. 12. 20:14
 4/5 A kérdező kommentje:
tehát a fenti lehet már messze van a kazántól?
2016. jan. 12. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Szét tudod szedni? Tehát az elejét levenni,pl.az elemcseréhez?

Ha igen,cseréld meg a kettőt(ha egyformák).

Lehet,hogy csak az egyik van tanítva/hangolva a vevőhöz,lehet,hogy messze van,lehet,hogy merülőfélben az elemek.

2016. jan. 13. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!