Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Siemens vagy Bosch?

Siemens vagy Bosch?

Figyelt kérdés
Mélyhűtőt szeretnék venni, de nem tudom melyik márkát vegyem? Valakinek van tapasztalata?

2013. okt. 1. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Méhülytőt?
2013. okt. 1. 22:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindkettő megbízható, jó márka, szóval szerintem innentől kinézetre és a pénztárcád szerint dönts.
2013. okt. 1. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyikkel sincs semmi gond, a Siemens hűtőkről én csak jókat hallok, bár azokból én inkább a Zanussi márkákat részesítem előnyben de ez személyes dolog, de Bosch hűtők sem rosszak de a Bosch márka az inkább munkagépekben erős.
2013. okt. 1. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:
A két márkát egy cég gyártja, szóval nyugodtan bármelyiket, ugyanazt kapod, csak a neve más.
2013. okt. 1. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem Bosch a mosógépem, Siemens a hűtőm, mindkettő 12 éves, SOHA egyiknek sem volt még baja.. kopp-koppp.. remélem nem is kiabáltam el. Szóval mindkettő megbízható, szuper márka.. válaszd a melyik külsőre jobban tetszik :)
2013. okt. 1. 23:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan csak 2 éves a bosch hűtőm,de semmi baja (valamelyik márkára talán a siemens... volt rengeteg panasz már az elején) Fagyasztóból egy 210 L-es whirlpool ládánk van amivel teljesen elégedett vagyok,szintén 2 éves, csak éppen nagyobbat kellett volna venni :D
2013. okt. 2. 09:21
 7/7 anonim ***** válasza:

6. vagyok.

Bocsánat nem azt akartam írni,hogy a siemensre van sok panasz hanem a samsungra.

2013. okt. 2. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!