FŐKÉTÜSZ volt kedves küldeni egy 2015. évre vonatkozó tartozás értesítőt, meg egy csekket nem is egy, hanem mindjárt három db (! ) megrendelésre történő kéményvizsgálatról. Mit tehetek az igazamért ennyi év eltelte után?
Figyelt kérdés
Azéért kérdés, mert teljesen biztos vagyok benne, hogy csak egyetlen egy pótellenőrzésre volt szükség.2018. febr. 6. 13:34
1/4 anonim válasza:
Sajnos a pénügyekre vonatkozo dokumentáciokat (csekkbefizetés, stb.) 5 évig meg kell örizni. Ha ök tudják igazolni a kéményvizsgálatot te meg nem a kifizetését, akkor bukta.
2/4 A kérdező kommentje:
A díjbeszedő által számlázott minden követelést rendeztem 2015-ben (kéményseprési díjakat is), természetesen erről az összes bizonylatom (befizetett csekkszelvény) megvan. Olyan plusz két kiszállásért szeretnének ennyi idő után pénzt kérni, ami nem történt meg.
2018. febr. 6. 14:43
3/4 anonim válasza:
Ha kéményvizsgálatot tartottak, akkor a papírjukon szerepelni kell az aláírásodnak.
Először is, bemész az irodájukba a számlákkal, és megkéred, hogy töröljék a tartozást.
Alapesetben a szolgáltatóknál is emberek dolgoznak, és ha tudod bizonyítani az igazadat (ők meg nem, hogy 3x voltak), akkor meg van oldva minden.
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok személyesen értekezni velük, mert nekem is van munkaidőm, ami pont megegyezik a szolgáltatóéval. Telefonon próbáltam beszélni velük, de a géphangon nem jutottam túl, és a fülembe üvöltő kéményseprős dal tíz percnyi hallgatása után fel kellett adnom a próbálkozást.
2018. febr. 7. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!