Odaég a sütőben a sütemény alja. Mit tegyek hoz ez ne történjen meg?
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 19:42
1/5 anonim válasza:
Tegyél a sütő aljára alufóliát(csak a nyílásokat ne takard le),vagy egy cserepet. Valamennyit segít.
2/5 anonim válasza:
Tedd eggyel feljebb a tepsit és a rácsot takard le alufóliával.
3/5 anonim válasza:
A sütőpapír hatékony szokott lenni.
4/5 anonim válasza:
Kendd be vajjal, (nekünk a sütőpapír ráég) vagy próbál meg hogy téglát/cserepet raksz be.
5/5 anonim válasza:
az alufóliást csináld meg plus a szilikonos sütőpapír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!