Nektek természetes hogy télen pulóverben vagytok otthon, vagy mindig úgy fűtötök hogy pólós idő legyen?
Azért mert tél van nem vagyok hajlandó pulcsiban lenni az otthonomban. :D
Olyan meleg időt csinálok hogy a póló bőven elegendő legyen, plusz melegítő alsó, vagy rövidnadrág. Egyáltalán nem tudom elképzelni hogy idebenn pulóverben legyek. :D
7-es nálunk is ez volt
Télen hideg, állandóan beteg voltam, a telek a felfázás és a nátha szezonjai voltak
Na,nem azért,mert olyan szegények voltunk,apámnak ez volt a dilije.
ÉRdekes,amióta meg nyugdíjas, olyan klíma van a lakásban, mint a szauna.
Szóval,én nem vagyok hajlandó fázni.
Normális 22 -23 fok van.
Nem vagyok sortban,de azért nem is fogok nagykabátban ülni.
Szerintem az hülyeség, hogyha valaki úgy nő fel, hogy hidegben van, az megszokja.
Anyukám erre a legjobb példa. Mamámék régen nagyon spóroltak a fűtéssel, csak azokban a helyiségekben fűtöttek, ahol éppen voltak, de ott is max ilyen 16-18 fok volt, a többiben meg a kinti időtől függően 7-8 vagy egy hideg éjjel után akár 0 is, pl a konyhában, fürdőben. Anyát akkor ez nem zavarta, jól bírta a hideget, volt hogy addig szánkózott kinn, míg már el nem kezdtek elkékülni az ujjai.
Most pedig annyira fázós, hogy még meleg nyári estéken is vékony pulóvert húz, 25 fok alatt pedig már fázik.
Ez valami speckó magyar dili,ez a nemfűtésesdi.
Tudok olyan nőt,akiről lógnak az aranyok, más napi szinten más ruhában jelenik meg, de olyan ismerösöm is van,aki rendszeresen járnak egzotikus utakra
De nem fűt egyik előbbi sem rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!