Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nektek természetes hogy télen...

Nektek természetes hogy télen pulóverben vagytok otthon, vagy mindig úgy fűtötök hogy pólós idő legyen?

Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 13:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert tél van nem vagyok hajlandó pulcsiban lenni az otthonomban. :D

Olyan meleg időt csinálok hogy a póló bőven elegendő legyen, plusz melegítő alsó, vagy rövidnadrág. Egyáltalán nem tudom elképzelni hogy idebenn pulóverben legyek. :D

2017. dec. 12. 20:29
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk házközponti fűtés van, és tolják neki ezerrel, már szeptember közepe óta. Nem viccelek, akkor volt minimum 35 fok a lakásban. Most, hogy lehűlt végre az idő, elviselhetőbb, kb 25-30 fok lehet = nem alszom nyitott ablaknál, hogy ne fulladjak meg éjszaka. A radiátorokat persze nem tudom elzárni. Eléggé kiakasztó ez a pazarlás amúgy, most is bugyi-trikóban fekszem. Egyébként is nehezen viselem a meleget, akkor a legrosszabb, mikor indulnék valahová, és már az öltözködés felénél leizzadok. Tudom, örülök, hogy nem fagyoskodunk, de télen 20 fok is bőven elég nekem, egy melegítő-zokni kombó még kellemes is, jól esik felöltözni.
2017. dec. 12. 20:34
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem érzem magam jól itthon több réteg ruhába öltözve, egyszerűen nekem nem kényelmes. Kb 25 fok van nálunk, padlófűtés és a nappali-konyhában kandalló, itt néha még melegebb van. Pólóban vagyunk itthon és nem papucsozunk.
2017. dec. 13. 01:04
 14/18 anonim ***** válasza:

7-es nálunk is ez volt

Télen hideg, állandóan beteg voltam, a telek a felfázás és a nátha szezonjai voltak

Na,nem azért,mert olyan szegények voltunk,apámnak ez volt a dilije.

ÉRdekes,amióta meg nyugdíjas, olyan klíma van a lakásban, mint a szauna.

Szóval,én nem vagyok hajlandó fázni.

Normális 22 -23 fok van.

Nem vagyok sortban,de azért nem is fogok nagykabátban ülni.

2017. dec. 15. 18:43
 15/18 anonim válasza:
Mi csak akkor fűtünk télen, ha nagyon fázunk vagy esetleg jön valaki hozzánk. Nem vagyok nagyon fázós típus. Már megszoktam a hideget, ezért akár rövidujjú pólóban is elvagyok itthon. Nekem amúgy is pechem van, mert az én szobámban van a leghidegebb, ígyhát természetes, ha pulcsiban üldögélek otthon.
2017. dec. 16. 10:20
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem az hülyeség, hogyha valaki úgy nő fel, hogy hidegben van, az megszokja.

Anyukám erre a legjobb példa. Mamámék régen nagyon spóroltak a fűtéssel, csak azokban a helyiségekben fűtöttek, ahol éppen voltak, de ott is max ilyen 16-18 fok volt, a többiben meg a kinti időtől függően 7-8 vagy egy hideg éjjel után akár 0 is, pl a konyhában, fürdőben. Anyát akkor ez nem zavarta, jól bírta a hideget, volt hogy addig szánkózott kinn, míg már el nem kezdtek elkékülni az ujjai.

Most pedig annyira fázós, hogy még meleg nyári estéken is vékony pulóvert húz, 25 fok alatt pedig már fázik.

2017. dec. 24. 18:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez valami speckó magyar dili,ez a nemfűtésesdi.

Tudok olyan nőt,akiről lógnak az aranyok, más napi szinten más ruhában jelenik meg, de olyan ismerösöm is van,aki rendszeresen járnak egzotikus utakra

De nem fűt egyik előbbi sem rendesen

2017. dec. 24. 23:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Jól szigetelt lakás úgy tartja a hőt fűtés nélkül, hogy általában pólóban vagyok. Ha fűtenék 25-26 fokok lennének, így is van 22 télen.
2019. szept. 20. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!