Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Társasházban minden lakásban...

Társasházban minden lakásban kell lennie kéménytisztító ajtónak (vagy szellőzőnek)? Többi lent.

Figyelt kérdés

Adott egy albérlet, ahol a konyhában és a fürdőben le lett szerelve a régi gázbojler, melegítő. A kéményseprős cég (katasztrófa védelelem, vagy főkütész mit tudom én) cég előzetes engedélye alapján, a konyhában villanybojler került felhelyezezésre, kémény "nyílása" ledugaszolva, cső elzárva stb. Gázszerelő végezte. Visszavittük a papírt az elvégzett munkáról. Jönnek is majd ellenőrizni. Na de, a kérdés az, hogy hol lehet ilyen nyÍlás? A szobában parapet van, az kifelé nyílik ugye, a fürdőben, és a konyhában pedig nem találok ilyen "szellőző" jellegű, gondolom én rácsos ajtót... törvényszerűen kell lennie minden lakásban? Merre, hol találom? Konyhában kb. egy méterig van tapétázva, fürdőben végig festve, tehát látni kellene, nem?

Köszi előre is a segítséget!

2017. dec. 4. 08:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Leírom, hátha valakinek hasznos lehet...Nem minden lakásban van tisztító ajtó, nálunk pl. a földszinten (vagy ha ott tároló van, akkor az 1.emeleti lakásban), illetve a kémény tetején van nyílás. :) Ez derült ki az ellenőrzés során
2017. dec. 14. 08:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Most találtam ezt a kérdést és pont jókor, mert már kilátásban van a büntetés kiszabása emiatt a hülyeség miatt. Már levéstük a falat több helyen, ahol sejtettük hogy lehet, de semmit se talaltunk. Felkértünk persze szakembert aki 6 számjegyű összegért csinálná. Most gyűlt össze rá a pénz, mert egyéb fontosabb kiadásaink is vannak, de a szakember hetek múlva jönne csak addigra meg lejár a határidő.
okt. 26. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!