Társasházban minden lakásban kell lennie kéménytisztító ajtónak (vagy szellőzőnek)? Többi lent.
Adott egy albérlet, ahol a konyhában és a fürdőben le lett szerelve a régi gázbojler, melegítő. A kéményseprős cég (katasztrófa védelelem, vagy főkütész mit tudom én) cég előzetes engedélye alapján, a konyhában villanybojler került felhelyezezésre, kémény "nyílása" ledugaszolva, cső elzárva stb. Gázszerelő végezte. Visszavittük a papírt az elvégzett munkáról. Jönnek is majd ellenőrizni. Na de, a kérdés az, hogy hol lehet ilyen nyÍlás? A szobában parapet van, az kifelé nyílik ugye, a fürdőben, és a konyhában pedig nem találok ilyen "szellőző" jellegű, gondolom én rácsos ajtót... törvényszerűen kell lennie minden lakásban? Merre, hol találom? Konyhában kb. egy méterig van tapétázva, fürdőben végig festve, tehát látni kellene, nem?
Köszi előre is a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!