Adventi, karácsonyi díszeket mire akasztjátok fel az ajtón, ablakon? "tapadókorongra"?
Figyelt kérdés
Hol lehet venni ilyen tapadókorongot? vagy ragasztjátok? amiket néztem, az mindegyik szalaggal vagy kötővel van ellátva.2017. dec. 3. 17:52
1/6 anonim válasza:
Én cellux-al szoktam felragasztani.
2/6 anonim válasza:
Én legutóbb egy háztartási cuccokat árusító boltban vettem. De biztos találsz autós boltban is vagy akváriumi cuccokat árusító helyen is.
3/6 anonim válasza:
Ha fa ajtó vagy ablak, lehet rajzszögre is tenni (a tok felső részén nem látszik a rajzszög helye). A műanyagra csak a tapadókorong jó. Hipermarketekben, háztartási boltokban, barkácsáruházakban lehet kapni. Kisebb dolgokat a cellux is elbír.
4/6 anonim válasza:
Tapadókorong az azért nem jó, mert ha valamiért bepárásodik az ajtó-ablak, lepotyog a cucc.
Én kétoldalú ragasztószalagot tartom a legjobbnak, amiből egy tekercs kitart vagy 20 évig.:)
5/6 anonim válasza:
Én ún. ablakklipszeket használok, az ablakkeretbe be lehet akasztani, és rá lehet lógatni díszeket. Innen lehet pl rendelni: [link]
De azt hiszem láttam ilyet a Praktikerben is meg még néhány helyen.
6/6 anonim válasza:
Utolsó voltam, a bejárati ajtóra ez nem használható, az ajtóra tettem egy sima öntapadós akasztót, az ott van állandóra, mindig az évszaknak megfelelő díszt akasztok rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!