Lefoglalhatják az autónkat is?
Jelzálogkölcsönt vettünk fel amit tisztességesen fizettünk is,de sok összejött tényező miatt már nem tudjuk fizetni.Végrehajtási jogot jegyeztek a házukra,amiben ingó és ingatlan lefoglalása van írva.Nekem nincs tulajdonjogom a házban,csak adóstárs voltam a jelzálog felvételekor,viszont van a nevemen egy autó-egyetlen kicsike vagyonom.
Van egy majdnem 18-éves fiam,gondoltam ráíratom a kocsit legalább azt ne vegyék el tőlem,ha már menni kell majd a házból.De azt hallottam,hogy a gyerek tulajdonában lévő autót is lefoglalhatják,ha egy házban vagyunk bejelentve!Mit csináljak?Valaki okos ember tudna nekem tanácsot adni??Kérem szépen?
Szia!
Barátnak "add" el, és kölcsönadási szerződés.
Így lehet megtartani az autót, és ha fizeted az autó pénügyeit, akkor a barátságot is.
Megéri az autó értéke a fenntartást?
Ha igen, akkor ez jó ötlet.
Csak nem menjen a rokonság rovására. Tudod, pénzben, nőben nincs barátság.
1-es és 3-as is én voltam.
Van egy pár ismerősöm akiknek szintén ment mindenük.
Nem ismerlek, neked is megvan a saját igazad, meg a másik félnek is. Hogy mi az igazság, azt csak az Isten tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!