A régi autónkat lecseréljük isofixes újra és szeretnék a 4 éves kb 18 kg-os lányomnak egy megbízható autósülést. Ötletek?
Mindket gyereknek cybex solution x-fix van (az egyiknek a sima, lassan 7 eve vettuk, akkor az volt a legujabb, a fiatalabb gyereknek mar az x2-fixet vettuk).
En is sok teszteredmenyt atneztem, azok alapjan valasztottam ezt a markat/tipust, az ara nem erdekelt, mert tobbszor atautozunk Europan minden evben, igy jo ulest akartam.
Tokeletesen elegedett vagyok vele. Szerencsere nem volt balesetunk, ne is legyen, de egyebkent birja a strapat mindket ules. Kb ujszeru allapotuak, pedig pakolgattuk oket boven egyik autobol a masikba es sokat is vannak hasznalva. A nagyobbik gyerek 141 cm es vigan elfer benne meg most is.
Ha most kellene meg vennem egyet egy ujabb gyereknek, akkor valoszinuleg ismet megneznem az ujabb teszteredmenyeket, de ismet batran valasztanam ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!