Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Redőny kérdés. Ti hogy szoktátok?

Redőny kérdés. Ti hogy szoktátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy érdekes szokással találkoztam a napokban. Egy ismerős családban elterjedt az, hogy a házukban világítást csak és kizárólag akkor kapcsolnak, ha a redőny le van engedve. Ha bent csak egy pillanatra felkapcsoltam valamelyik lámpát, az anyuka már rohant leengedni a redőnyt. Rossz időben is inkább vakoskodnak.

Az elmélet emögé az, hogy kintről véletlenül belátnak így, és meglátják, hogy mi van bent! Így be fognak törni

10 éve felújított kádárkockáról van szó, szerintem átlagos bútorzattal, semmi extra.

Nekem ez elég furcsa. Sötétben persze mi sem a kirakatban élünk, leengedjük a redőnyt, de azért nem rohanunk betegesen, mindenen átgázolva, hogy még lámpakapcsolás előtt le tudjuk engedni az árnyékolót.

Mi erről a véleményetek?

2017. nov. 8. 08:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is kicsit mániákus dolog, de ha nekik így jó, akkor csinálják így. Nálunk bambuszroló van a nappali ablakain, az a fajta, amin gyakorlatilag simán átlátni, ha bent fel van kapcsolva a fő vilagítás. Csak ritkán húzzuk le a redőnyöket, engem nem zavar a dolog, és nem is gondolom, hogy bárki megállna az utcán leselkedni. Mondjuk a rendes menyezeti világítást ritkán használjuk, általában csak a helyi lámpákat, pl a konyhapult felettit ha a konyhában vagyunk, vagy csak hangulatvilágítást, így azért nem lehet annyira belátni, csak akkor, ha valaki odajön és odanyomja az orrát az ablakhoz, úgy kukucskál befele :)
2017. nov. 8. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!