Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Faház vagy mobilház telekre?

Faház vagy mobilház telekre?

Figyelt kérdés
Egy kis nyaralóházat szeretnék telekre, olyan 30 négyzetméter körüli mérettel. Mobilházat vagy faházat érdemesebb létesíteni. Ahogy láttam a mobilházak előre berendezettek, faháznál meg ez vissza van. Bár ott kedvem szerint módosíthatok mindent. Szerintetek? 1.5-2 millióért egész pofásakat kapni.
2017. okt. 20. 00:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

[link]

Szakemberrel szétszedeted, elszállíttatod, összerakatod, kifested és max. 1 millióból van egy 30m2-es szigetelt, (téliesített) házad.

2017. okt. 20. 17:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Pontosan erre utaltam.

Én is találtam fél milláért egyet.

Ezekkel mondjuk az a baj, hogy nincs bennük wc/fürdő.

Ahol egy srác is van a képen, az sztem vmi kempingben lehetett vendégház, ahol nagy közös mosdó volt.

A közel 3 milliós azért már jócskán túllépi a keretet...

3 millióból nem fognak 1 milliót elengedni... :)

De volt olyan is jógáson, amiben zsír új, gyönyörű hidromasszázs kabin volt. De lehet, hogy ez a 2,2 millás volt a külön mobilházas oldalról.

Írtam, hogy már csak az a kérdés, hogy a kérdezőnek mi a célja, de azóta gondolkoztam, és valószínüleg az összeg a lényeges neki. Hiszen arra kitért, a pénze adott. Ha kifejezetten az lenne a lényeg, hogy télen is lakható legyen, akkor nyilván arra is kitért volna.

2017. okt. 20. 18:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy mindent félreértettünk... :D

A kérdezőnek csak a telekre kell egy ház, mert a nyarakat máshol tölti. :)

Tehát legyen téliesített, mert a telek elég hidegek errefelé... :)

2017. okt. 20. 19:22
 14/14 anonim ***** válasza:

USA-ban Kanadaban is LAKNAK ilyenekben, ott aztan lehet nagy hideg!!! Akkor ok mivel szigetelnek?

En belulrol gipszkarton-hofatex (vagy hasonlot) a falecek koze meg parafaszigetelest tennek es hofatex-el zarnam le, behaloznam es levakolnam...igy nem jo???

2018. ápr. 15. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!