Milyen Kelenföldön lakni?
Körülbelül 10 éve ismerem "futólag" és egy ideje ott dolgozom.
Kívülről úgy tűnik, hogy kifejezetten kellemes.
Látni rossz alakokat, de nem sokat.
Rengeteg a fa, konkrét erdő is lehetséges két panel között.
Rengeteg a pad és ha az ember leül rá, nőként, egyedül, olvasgatni, nem támadják be, hanem bringások/kutyasétáltatók/gyerekes emberek mennek el előtte (párszor már leültem ott, nem akartam hazamenni és begubózni a lakásba, az én környékemen pedig nincs hol leülni vagy ahol igen, ott perceken belül betalálnak).
A Bikás-park nagyon szép, gondozott, kulturált és habár én utálom a tömeget, de ott hangulatos, ahogy este ellepik a családosok, futók, gördeszkázók, kosárlabdázók.
A tömegközlekedése kiváló, de bringával is jól járható.
Van élet, de nincs tömeg, az utcái nem olyanok, mint a Nagykörút. :D
Szerintem nagyon jó lehet ott lakni.
Így van ez?
Legjobb. Igazabol az egesz budai oldalt tudom ajanlani, de a 11 ker kifejezetten kellemes. A rossz alakok pedig sokszor inkabb ide jaro munkasok. Nem itteniek.
En Szabolcsbol jottem fel. Es 1000x jobb!
Ahol jelenleg lakom, az is nyugalmas, békés környék. Újépítésűek, legutolsó generációs 3 emeletes panelok, fiatalok és családok laknak itt.
A közlekedés ugyanúgy kiváló, mint Kelenföldön.
De nincsenek itt a budai hegyek a közelben, a Duna sincs itt a szomszédban, fa negyed annyi van és nincsenek padok, kis parkocskák lépten-nyomon.
Én is attól félek, hogy Kelenföldön egy jó állapotú lakás nagyon drága (jó, tudom, drágább helyek is vannak még, de...).
Inkább nem merem megnézni.
Amúgy a Nándorfejérvári utca, a Szerémi úton a zajvédő mögötti rész, ezek tetszenek legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!