Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen házban, lakásban élsz?

Milyen házban, lakásban élsz?

Figyelt kérdés
Szép, lerobbant, átlagos, emeletes, egyszintes stb...
2010. máj. 27. 21:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
2x100 nm kétszintes kertes családi ház. felújítás előtt.már nem szeretem, nagy és költséges,eladni szinte lehetetlen:(
2010. máj. 28. 10:39
 22/27 anonim ***** válasza:
Egyszobás panel.És nem tudom eladni, pedig sürgős lenne!!!!!
2010. máj. 28. 11:06
 23/27 anonim válasza:
115 négyzetméteres 4 éve épült családi ház dupla telken.Eddig 70 négyzetméteren laktunk 5-en,az egy kicsit szűkös volt.A ház berendezésén kicsit kiütközik a csóróság,de én már így szeretem. :) Az udvar pedig mesés!Azt imádom a legjobban.Sok-sok növény,hatalmas tölgyfa a kert közepén,emiatt állandóan félhomály uralkodik.
2010. máj. 28. 11:26
 24/27 anonim ***** válasza:
120 nm-es, egy éve épült, egy szintes családi ház. Imádunk itt lakni!
2010. máj. 28. 11:33
 25/27 anonim ***** válasza:

Hát igen...ilyenkor fáj igazán egy panellakónak, mint nekem is a szívem a kert után.

Tudom, sok a dolog rajta,de inkább reggeltől estig bíbelődnék benne, csak h legyen egy cuki kis kertecském!:)

Asszem, ez álom marad, sose lesz pénzünk egy házra:(

2010. máj. 28. 12:36
 26/27 anonim ***** válasza:
Én is panelban lakom és nagyon hiányzik a kert. amikor vidéken vagyok a rokonainknál egész nap csak a kertben vagy a ház teraszán ülök és gyönyörködöm a zöldben és élvezem a napsütést.
2010. máj. 28. 16:22
 27/27 anonim ***** válasza:

panelszerű, 8emeletes, én a 4.en lakom, szép parkra néz, konyhából látni a Citadellát, alig 1 éve újítottuk fel, nekem nagyon bejön :)

ja, és sok panellakóval ellentétben nem vágyom a kertre, inkább csak valami különbejáratú nagyobb tárolóra, hogy ne kelljen a lakásban tárolni a ritkán használt dolgokat, vagy a bringámat.

2010. máj. 29. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!