Mást is elkeserít az ingatlanpiac állása? Mikor lesz jobb?
Figyelt kérdés
kicsit körbenéztem ezen a területen és elkeserítő a helyzet. én 68négyzetméteres panelt vettem még a válság előtt, 13.5ért, hozzá kell tegyem kategóriájéban olcsónak számított, ami kicst is szebb volt 15ért ment. most megnéztem, ezek a lakások 9.9-ért mennek!!! el akarnám adni, de hát így...katasztrófa. akik ennyiért hirdetik óriásit bukhatnak rajta vagy egyáltalán el sem lehet adni. mikorra várható javulás? jó lenne előre tervezni. ajánlottak munkalehetőséget, de ahhoz költöznöm kéne, így viszont nem tudok, pedig több lenne a fizetésem. elkeserítő. más is küzd ilyen gondokkal?2010. máj. 27. 10:41
11/13 anonim válasza:
14:46
Mifelénk ez a ritkább,ha itt laknál,már le is bonyolitanánk az üzletet.(Balatonpart környéke)
Itt mindenki nagyobba megy, max ha válás van akkor kicsibe, de egyszobás SENKINEK se kell!!
Ezért vagyok elkeseredve...bocs az OFFért...
12/13 anonim válasza:
Én Pesten lakom és egyedül maradtam 53 nm-en, nekem egy garzon is elég lenne. Nálunk mindenki a kicsit keresi a rezsiköltégek miatt.
13/13 anonim válasza:
tegnap 15:14
Hát igy jártunk...még kacérkodnék is a gondolattal, hogy más városba költözzek, de nálam Pest kizárva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!