Nagyon szégyellem kívülről a házunkat, mit tegyek?
Nagyon szégyellem a házunkat,mert kívülről nagyon csúnya..
A szüleimet ez egyáltalán nem zavarja és nem arról van szó,hogy nem vagyunk tehetősek, csak lusták és azt hiszik,hogy attól,hogy ők így nőttek fel nekem is így kell.
Én ezt egyáltalán nem érzem ezt így,mert a városomban eléggé a "híres" gyerekek közé tartanak, és sokan ezzel a támadási felülettel élnek vissza.
Van egy fél éves kapcsolatom és még ő sem járt nálunk.. belülről nem gázos,csak kívülről.
Mivel tudnám rávenni a szüleimet?
Miért, mi a baj kívülről a házzal?
Mekkora ház?
Egy nagyobb ház külső felújítása a mai világban milliós tétel - főleg ha magas a ház.
Szégyellni a barátod/bnőd előtt főleg nem kell, nem ezért fog szeretni.
Kik támadnak ezzel? Mit mondanak? Miért adsz a véleményükre? Lehet inkább ők csak irigyek, mert ők egy lakásban nőnek fel.
" nem vagyunk tehetősek, csak lusták"
Ha csak a lustaság az oka, akkor azon tudsz segíteni: lenyírod a füvet, bekapálod a virágágyást, seprűvel letakarítod az utcafronti homlokzatról a port meg a pókhálókat.
Vagy nem ilyesmikre gondoltál?
Ha nem dől le a vakolat, fogj egy pár vödör homlokzatfestéket és kend le! Ahol én lakom, ott szinte mindenki ezt teszi a házával.
Az udvart a füvesítsd, vagy söprögesd, mindegy, de legyen rend és tisztaság! ... ha már ilyen igénytelen "fogtechnikusok" a szüleid.
Állj a sarkadra és a fizetésedből újíttasd fel, nem hiszem, hogy tiltakoznának a szüleid.
A másik lehetőség, hogy elköltözöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!