Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ennek a foltnak a kiszedésére...

Ennek a foltnak a kiszedésére milyen javaslat lenne?

Figyelt kérdés

Pár napja rendeltem magamnak egy bőr pénztárcát, ami sajnos úgy érkezett meg, hogy van rajta egy apró ragasztófolt.A pénztárca anyaga bőr, de hogy pontosabban fogalmazzak, nem az a tipikus fényes, kemény bőr, hanem puhább, hasított, velúr szerű bőrből van. A hozzá kapott tájékoztató szerint száraz vagy nedves puha textillel tisztítható, viszont mindkettőt próbáltam, sikertelenül.

Semmi mással nem próbáltam "nekiesni", nehogy csak rontsak a helyzeten. Valakinek esetleg volt már hasonló tapasztalata? Esetleg ötletek lennének, hogy tudnám kiszedni belőle?

Előre is köszönök minden választ! :)

2017. júl. 8. 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Úristen. Ilyen van?
2017. júl. 8. 20:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg egy másik kis darab bőrrel, mindenféle vegyszer nélkül. Én simán az ujjammal szoktam ledörgölni a ragasztót a bőrről. Nagyon tisztának kell lenni a kezednek, különben koszos lesz a bőr. Főleg a világosabb színűek, a fekete nem. Vagy kicserélteted egy másikra.

Üdv! Egy bőrdíszműves

2017. júl. 8. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!