Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 2 fős családna...

Szerintetek egy 2 fős családnak a 4 hónapra 18 köbméter meleg víz nem sok?

Figyelt kérdés
Most kaptuk az elszámolást a távhőtől és 4 hónapra 18 köbméter meleg vizet olvastak le! Szerintem az nagyon sok! Lehet hogy rossz az óra? Bár most szerelték fel! Hogy tudnék rájönni? Az is lehet hogy a falba szivárog a cső, bár akkor az alattunk lakó már szólt volna! Segítsetek
2010. máj. 19. 10:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nyugi, már engem is az agybaj kerülget, nem tudok hol spóroljak, de simán elmegy 2 hónapban kettőnkre 7 meleg és 7 hideg.

olyan számlákat fizetek, hogy a hajam égnek áll.

van pofájuk, annyi biztos...

2010. máj. 19. 23:07
 12/12 anonim ***** válasza:
5-6 m3 vizet használok el havonta,ennek egy részéből meleg víz lesz.Kertes házban lakom, egy nyáron kb.6x árasztom el a zöldségféléket, nincs a kertre külön mérő. 2 fős háztartás, a fürdőkádat kidobtam, csak zuhany van, termosztátos, elzárhatom, amíg sikálom magam,újra kinyitva ugyanolyan hőmérsékletű vizet ad.A mosóvizet felhasználom a wc-hez, felmosni, a kertben.
2010. máj. 21. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!