Szerintetek egy 2 fős családnak a 4 hónapra 18 köbméter meleg víz nem sok?
Figyelt kérdés
Most kaptuk az elszámolást a távhőtől és 4 hónapra 18 köbméter meleg vizet olvastak le! Szerintem az nagyon sok! Lehet hogy rossz az óra? Bár most szerelték fel! Hogy tudnék rájönni? Az is lehet hogy a falba szivárog a cső, bár akkor az alattunk lakó már szólt volna! Segítsetek2010. máj. 19. 10:14
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem okvetlenül sok,mi is ketten vagyunk 2 hónapra 6 köbméter a meleg,és én igyekszem spórolni is vele.
2/12 anonim válasza:
Első vagyok. De azért érdemes megnézned,hogy forog-e az óra amikor minden elvan zárva.
3/12 anonim válasza:
2 fő/2 hónap: kb 8-9köbméter melegvizet szoktunk elhasználni és nem álluk órákig a zuhany alatt
4/12 anonim válasza:
Ez kb napi 75 liter, ami 7 vödör viz! Ennyit nyugoidtan elhasználsz zuhanyozásra - egyszer próbáld ki, hogy bedugod a lefolyót és ha kész vagy, akkor kimeregeted vödörbe - szerintem ez igy inkább kevés, mint sok.
5/12 anonim válasza:
Első vagyok.
Ha már így belemélyültünk 1 köbméter az 1000 liter,nem?
Tehát 18 az 18000 liter.Az 120 napra /kb 4 hónap/ 150 liter/nap.Vagy rosszul számolok?
6/12 anonim válasza:
Ja értem, te személyre számoltad :) Most esett le.
7/12 anonim válasza:
150 liter/nap
vagyis 75 liter/fő
és ebbe benne van a wc lehúzás a mosogatás a mosás
8/12 A kérdező kommentje:
Nem tiszta amit az utolsó irt! Itt csak meleg vízről beszélek! A wc és a mosógép hideg vizes
2010. máj. 19. 12:05
9/12 anonim válasza:
A ma 12:02-es vagyok; Egy felnött napi átlagos vizfogyasztása 120 liter körül van (ebben a hideg és meleg is benne van), a 75 liter meleg szerintem nem különösen sok.
10/12 anonim válasza:
Bocsi!A mosás és a wc tényleg hideg vizes :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!