Irtózatos módon rettegek a csótányoktól. Mit tegyek,
hogy legalább az ágyamba ne másszanak be éjszaka?
Figyelt kérdés
Nem hemzsegnek, a napokban volt szerncsém kettő darabhoz. Azóta tyúklépésben közlekedek, a szemem kiesik a pásztázástól, aludni alig tudok. Vizsgaidőszak van.
Egyszerűen csak le kellene szigetelni az egész lakást úgy, hogy ne tudjon bejönni semmilyen állat. Nálam egy hangya sem tud bejönni, minden lukat begipszeltem, betömítettem. Mikor ez megvan, alapos takarítás, ahol nincs mit enni, inni, oda nem megy bogár!
2010. máj. 18. 08:56
12/20 anonim válasza:
Utolsó, ez hülyeség. Bármivel belehet vinni egy lakásba a csótányt dobozzal vagy akármivel, onnantól kezdve meg csak szaporodnak és szaporodnak...
2010. máj. 18. 09:41
13/20 anonim válasza:
A Bábolna-Bio csótánycsapda (ilyen ragacsos lap) nagyon jó!
2010. máj. 18. 10:07
14/20 anonim válasza:
Na itt jól rádijesztettek, de megnyugtatlak, az a legritkább, hogy a csótány épp az ágyadba mászik, ugyanis a vizes helyeket kedvelik és ahol ételmaradékok vannak(tehát fürdő, wc, konyha). Minket egyszer elleptek, nyáron nagy melegben a csatornából áramlottak szét a házba, éjszaka a konyhába nem mertem kimenni, mert rengeteg futkosott. De a szobámban egyetlen egyet láttam csak. A házilagos módszerek nem használtak, végül a rovarirtók sitty-sutty eltüntették őket.
2010. máj. 18. 14:02
15/20 anonim válasza:
De én pl láttam a szekrényen is futkározni egyet...akkor gondolom, hogy annyi erővel az ágyba is tud futkározni, nem?
2010. máj. 18. 14:08
16/20 anonim válasza:
Tudni éppen tud, de a valószínűsége nem nagy.
2010. máj. 18. 14:16
17/20 anonim válasza:
jaaajjj.. nagyon sajnállak... undorító dögök, szerencsére nálam nincsenek. koppkopp...
de múlt héten az egyetem mosdójában szambázott egy... hátttt... azt hittem frászt kapok.
tanulj nappal a könyvtárban, éjjel meg költözködj :)
2010. máj. 18. 16:44
18/20 A kérdező kommentje:
Befújtam a lakásban mindent csótányölővel. Ennek ellenére barátokhoz költöztem.
Ezek a szemetek hogyan reagálnak a világosságra? Nappal vagy lámpafénynél és aktívak? Holnap vissza kell mennem pár cuccomért...
2010. máj. 19. 21:10
19/20 anonim válasza:
Keress megbízható céget, amelyik írtja a bogarakat. Lakótelepi vagyok, nálunk borzasztó fertőzött volt a ház egy lakó miatt. Jött cég, fújt, 3 havonta ismétlik, de én vettem Piretrin port és körbeszórtam a lakást még pluszban.
A spré nem vált be előtte.
2010. máj. 20. 13:58
20/20 anonim válasza:
Sötétben aktívak, de akkor látod őket, ha épp felkapcsolod a villanyt, mert akkor fejvesztve rohannak elbújni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!