Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Irtózatos módon rettegek a...

Irtózatos módon rettegek a csótányoktól. Mit tegyek, hogy legalább az ágyamba ne másszanak be éjszaka?

Figyelt kérdés

Nem hemzsegnek, a napokban volt szerncsém kettő darabhoz. Azóta tyúklépésben közlekedek, a szemem kiesik a pásztázástól, aludni alig tudok. Vizsgaidőszak van.

Segítség!

2010. máj. 18. 01:02
1 2
 1/20 anonim válasza:
0%
Én a helyedben nem attól félnék, hogy az ágyadba másznak be, hanem a füledbe mint annak az angol nőnek. Ugyanis a csótányok különösen szeretnek belemászni különböző állatok, vagy akár emberek fülébe, mert ott megfelelő körülményeket találnak az életben maradáshoz, lepetézéshez. Az az angol nő is furcsa motoszkálást érzett a bal fülében, ezért elment az orvoshoz, aki észrevette a csótányt mélyen a fülkagylóban, és amikor ki akarta szedni egy csipesszel az bemenekült a hallójáratokon keresztül egészen az agyáig. A nőnek ezért három nap múlva fel kellett nyitni a koponyáját, és akkor vették észre, hogy a csótány eközben lepetézett az agyában, és a lárvák már fejlődésnek indultak, és szétrágták a nő bal agyféltekének mintegy 20%-át. Szerencsére sikerült megmenteni az életét, de nem sokon múlt. A legrosszabb ezekben a dögökben, hogy gyakorlatilag mindent túlélnek, rettentő gyorsan szaporodnak (ha pár napja kettőt láttál, azóta már lehet hogy száz is van belőlük), jól rejtőzködnek, és valamilyen furcsa ok folytán megérzik mikor alszik el az ember. Jobb ha vigyázol!
2010. máj. 18. 02:53
 2/20 A kérdező kommentje:

Na most aztán tűrtőztetnem kell magam...

Hihetetlen, hogy bír valaki ilyet írni, amikor éppen arról van szó, hogy péntek óta nem alszom szinte, ha igen, akkor se itthon, annyira ki vagyok készülve. Betegesen irtózom ezektől a förmedvényektől. Ami igen, rohadtmód vicces, de az már kevésbé, hogy a vizsgáimra kellene készülnöm, és ha nem találok hamar valami megoldást a helyzetre, elbúcsúzhatok az egyetemtől is, lévén a szobában megmozdulni alig merek, kétpercenként végig kell pásztáznom a szobát a szememmel, így pedig igen nehéz bevágni azokat az átkozott könyveket.

Empatikus világban élünk! Hajrá, kárörvendők.

2010. máj. 18. 03:55
 3/20 A kérdező kommentje:
Egy szemhunyásnyit sem aludtam, ma vizsgám lett volna. Van valami szer, amivel azt az illúziót kelthetem az agyamban, hogy távol tartom vele ezeket? Hol tudok ilyet beszerezni? Amint írjátok, én megyek felvásárolni.
2010. máj. 18. 05:11
 4/20 anonim ***** válasza:

Szia.

Sajnos nem vicc, hogy belemászhat a fülbe vagy a szájba éjszaka. Még meg is rághatják az ember szája szélét. Undorító! Ezt olvastam mikor egyszer nálunk is felbukkantak. 2-3 hónapig voltak jelen. De csak a konyhában és wc-ben. De ott dögivel. nem tudom máig sem hogyan kerültek hozzánk. Mindent elpakoltam edényeket, poharakat a szekrényből, minden lisztet cukrot ilyesmit befőttes üvegbe zárbam. Vettünk valami "kaját" nekik. Ha jól emlékszem Bábolna Bio a gyártója. Csótány csalétek. Ezeket kellett több pontra kihelyezni. Megették és annyi lett nekik. Az elhullott csótányt is megeszik a társai, ha jól emlékszem. Ezáltal annak is annyi. Így Tűntek el tőlünk a csótányok. Sok sikert kívánok az íírtáshoz! És a vizsgáidhoz is!!

2010. máj. 18. 05:56
 5/20 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Kimaradt, hogy a mosogatóban és akörül mindig száraznak kell lennie. Mert víz nélkül nem bírják sokáig, kiszáradnak. A fejleményeket leírhatnád majd. :)
2010. máj. 18. 05:58
 6/20 A kérdező kommentje:

Nem lesznek fejlemények, amint tudok, elköltözöm. Nálunk az a furcsa, hogy konyhában, vizesblokkokban soha nem fordult elő, a szobában bukkantak elő.

Most azt csinálom, hogy lelépek innen, és csak akkor jövök ide, ha nagyon muszáj, éjszakára semmiképp.

Ezek a vigyázz, mert a füledbe mászik, sőt megrágja a fejed-dolgok voltak az utolsó csepp a pohárban...

2010. máj. 18. 06:05
 7/20 anonim ***** válasza:
Szerintem hívj egy csótányírtót, mihamarabb, nem éri meg h. beteg legyél.Pakold ki a házat és irány az írtás,mert minél több időt vársz annál többen lesznek, vagy próbálj segítséget kérni és gyűjtsétek össze egy üvegbe és dobjátok ki vagy akármi.
2010. máj. 18. 06:54
 8/20 anonim ***** válasza:
Vegyél csótányirtót.
2010. máj. 18. 07:13
 9/20 A kérdező kommentje:

Megpróbálom megoldani az éjszakázást barátoknál össze-vissza. Utána meg úgyis lépek.

Helyi megoldást érdekelt volna, amit gyorsan, azonnal lehet alkalmazni.

2010. máj. 18. 07:29
 10/20 anonim ***** válasza:
Sajnos én is tegnap szembesültem egyel a konyhámba..és én is tétlenül ülők mivel nem tudom, hogy most mitévő legyek..Úgyanis én vettem csótány irtót amit körbe a szobák ajtók szélére be kell flittelni..de attól, ha én spriccelhetek a földre ha esetleg a szekrényekbe van pl..szóval szomorú..és mocsok ez az állat..
2010. máj. 18. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!