Irtózatos módon rettegek a csótányoktól. Mit tegyek, hogy legalább az ágyamba ne másszanak be éjszaka?
Nem hemzsegnek, a napokban volt szerncsém kettő darabhoz. Azóta tyúklépésben közlekedek, a szemem kiesik a pásztázástól, aludni alig tudok. Vizsgaidőszak van.
Segítség!
Na most aztán tűrtőztetnem kell magam...
Hihetetlen, hogy bír valaki ilyet írni, amikor éppen arról van szó, hogy péntek óta nem alszom szinte, ha igen, akkor se itthon, annyira ki vagyok készülve. Betegesen irtózom ezektől a förmedvényektől. Ami igen, rohadtmód vicces, de az már kevésbé, hogy a vizsgáimra kellene készülnöm, és ha nem találok hamar valami megoldást a helyzetre, elbúcsúzhatok az egyetemtől is, lévén a szobában megmozdulni alig merek, kétpercenként végig kell pásztáznom a szobát a szememmel, így pedig igen nehéz bevágni azokat az átkozott könyveket.
Empatikus világban élünk! Hajrá, kárörvendők.
Szia.
Sajnos nem vicc, hogy belemászhat a fülbe vagy a szájba éjszaka. Még meg is rághatják az ember szája szélét. Undorító! Ezt olvastam mikor egyszer nálunk is felbukkantak. 2-3 hónapig voltak jelen. De csak a konyhában és wc-ben. De ott dögivel. nem tudom máig sem hogyan kerültek hozzánk. Mindent elpakoltam edényeket, poharakat a szekrényből, minden lisztet cukrot ilyesmit befőttes üvegbe zárbam. Vettünk valami "kaját" nekik. Ha jól emlékszem Bábolna Bio a gyártója. Csótány csalétek. Ezeket kellett több pontra kihelyezni. Megették és annyi lett nekik. Az elhullott csótányt is megeszik a társai, ha jól emlékszem. Ezáltal annak is annyi. Így Tűntek el tőlünk a csótányok. Sok sikert kívánok az íírtáshoz! És a vizsgáidhoz is!!
Nem lesznek fejlemények, amint tudok, elköltözöm. Nálunk az a furcsa, hogy konyhában, vizesblokkokban soha nem fordult elő, a szobában bukkantak elő.
Most azt csinálom, hogy lelépek innen, és csak akkor jövök ide, ha nagyon muszáj, éjszakára semmiképp.
Ezek a vigyázz, mert a füledbe mászik, sőt megrágja a fejed-dolgok voltak az utolsó csepp a pohárban...
Megpróbálom megoldani az éjszakázást barátoknál össze-vissza. Utána meg úgyis lépek.
Helyi megoldást érdekelt volna, amit gyorsan, azonnal lehet alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!