Van itt olyan, akinek megkeserítette az életét a szomszédja? Leírnád? Hogyan vettél elégtételt?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 22:03
1/5 anonim válasza:
Nekem volt ilyen szomszédom, siket-néma pasas, aki állandóan piált, és trágárul beszélt velem, sőt az édesanyjával is. Az anya állandóan hozzám menekült, meguntam és elköltöztünk onnan. Nem vagyok én senkinek sem a dadálya, bármennyire is sajnáltam az asszonyt. Egyszerűen elegem volt belőle.
2/5 anonim válasza:
1 éve lakunk itt önkormányzati lakás.na az alattunk lévő óó akárhányszor tud belém köt.van két pici lányom 4és 1 évesek.ha jó idő van leviszem őket de néha ugrálnak fent amitől ki van borulva.hallja ha porszívózók vagy ha este a párom vagy én járunk a lakásban.szóval nem is kéne megmozdulnunk a lakásunkban.főleg ha a fiacskája átjön aludni mert zavarja.már ott tartunk,hogy mondtam neki jelentsen fel,hogy élni merek a lakásban.azóta békén hagy csak mérgelődik.ja három emeletes régi ház.
3/5 anonim válasza:
Az első válaszolóhoz: ha néma, akkor hogyan beszélt trágárul?
4/5 anonim válasza:
Harmadik: Vannak olyan siketnémák, akik (artikulátlanul ugyan), de viszonylag még jól érthetően tudnak beszélni.
5/5 anonim válasza:
szomszédban két tini, anyuka vagy pasizik, vagy dolgozik, gyerekek magasról le vannak...
beszéltem velük, meg úgy alapvetően jóban is voltunk, de egyszerűen ne voltak képesek halkabban bőgetni a zenét, ráadásul olyan xar ajtójuk volt, h még a fingás is kihallatszott.
költözés. a bosszúállás hülyeség, mert visszafelé is elsülhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!