Hogy lehet az, hogy ha a felső szomszédság kinyitja a vizet lehúzza a wc és nálam pörög az óra?
Figyelt kérdés
A hidegvízóra lassan,de pörög hallom hogy megnyítják a vizet és az óra is elindul pörögni .Tisza ideg vagyok vajon lopják vagy valmi hibás ?2017. ápr. 27. 22:17
11/21 A kérdező kommentje:
Nagyon lassan pörög visszafelé olyankor egy idelyig nem túl sokáig ,de csak a kis feket kerék forog meg az órán nem.
2017. ápr. 28. 08:56
12/21 A kérdező kommentje:
.
2017. ápr. 28. 11:49
13/21 A kérdező kommentje:
Hát ez hülye ez az óra pörög ez össze vissza direkt nézegetem és tegnap visszafelé pörgött időnként ,ma pedig előre felé de csak a hideg vízóra csinálja. Lehet azért mert nincs wctartáj ?
2017. ápr. 28. 11:53
14/21 anonim válasza:
"hideg vízóra csinálja"
Miért, van meleg is? Vagy hogyan értetted ezt?
15/21 A kérdező kommentje:
Köszi annak az egy normális válaszírónak ,de hogy itt mennyi bunkó barom van
2017. ápr. 28. 16:09
16/21 anonim válasza:
Attól én még várnám a választ az imént feltett kérdésemre...
17/21 anonim válasza:
Panelban van hideg meg meleg is.
Nálunk is van. Viszont ilyet nem figyeltem meg, hogy összevissza forogna.
18/21 anonim válasza:
Ha a mérőd visszafelé pörög akkor a víz a lakásból kifelé folyik. Tehát hozzád, valahol máshol is folyik befelé víz és amikor feletted megnyitják, rajtad keresztül folyik oda a víz. (persze ettől még a feletted lévőhöz is folyhat még máshonnan is)
Két víz strang lehet, amit összekötöttek. Ha ez főmérő, akkor az gáz. Ha almérő, akkor elképzelhető, hogy nem fizetsz rá.
19/21 anonim válasza:
így valószínűleg a két lakás összes fogyasztásának felét fizeted
ha sokat fogyasztasz, jobban jársz mint a feletted lakó
20/21 anonim válasza:
Szerintem meg csak a nyomás esés miatt fordul párat a kis kerék vissza fele amikor a másik lakásban megnyitják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!