Hogy lehet az, hogy ha a felső szomszédság kinyitja a vizet lehúzza a wc és nálam pörög az óra?
Van ilyen.
Én is ismerek egy ilyen lakást, de ott a tulajdonos amikor észrevette, azonnal átszereltette.
Ez rendszerint azokban a házakban fordul elő, amik "tanácsi" tulajdonban voltak és még ingyen ment a víz.
Akkor kötöttek ide-oda, ami a legegyszerűbb, legközelebbi lehetőség volt és így maradt.
Aztán jöttek a vízórák, de a vezetékeket a kutya nem ellenőrizte, így jó eséllyel te fizeted a szomszédod vizét, ha ilyen házban laksz.
Szerintem várjuk meg, míg jön erre egy vízszerelő szakember, az a furfangos vízórádra is talán tud válaszolni.
Én el nem tudom képzelni, hogy miért forog visszafelé, de legalább nem te fizeted a vízfogyasztásukat.
Az # 5-ös válaszban feltett kérdésre próbálj meg válaszolni.
Párat fordul a kis kerék, vagy végig, sokáig?
Ha csak megindul és leáll, akkor az normális, mert ha a szomszéd vízhasználatánál lecsökken a nyomás a rendszerben, akkor egy minimális mennyiség visszafolyik a te lakásodból, aztán elzáráskor meg ugyanannyi vissza a te rendszeredbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!