Mit utáltok a legjobban a panelban?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy akik panelban laknak vagy laktak, azok mit utálnak vagy mit utáltak benne, amíg ott laktak? Engem a legjobban a zajok idegesítenek és az, hogy nyáron nagyon meleg van bent.2017. ápr. 19. 20:19
1/16 anonim válasza:
Én most ebben a pillanatban azt, hogy nincs az egész házban még egy ilyen szint mint a miénk, azt állítom, ahol 2 percenként jön, megy és megáll a lift. Állandóan áll valaki az ajtó előtt, ki be szál a liftbe liftből mint egy bolond. Csukott ajtónál vagyunk kénytelenek beszélgetni mert az örökös jön megy lift zajtól megörülsz, meg attól is, hogy valaki(k) mindig hallja, hogy miről pofázol.
3/16 anonim válasza:
Engem egyetlen dolog zavar, hogy az alsó szomszéd folyton beszól a gyerekek zajongása miatt, meg veri a plafont, ha hangosnak gondol minket, persze ezt mind nappal, este 8-tól, reggel 7-ig csönd van.
4/16 anonim válasza:
Szagok! Erzed mikor a hagymát piritjak pl. Van ahol van egy igénytelen ember és befészkel a csótány. Csótány imædja a panelt
5/16 anonim válasza:
Hogy az alattam lévő rózsaolajjal nyomja el a dohányszagot és én mindkettőt érzem.
6/16 anonim válasza:
Sosem tudtam megszokni más zaját, vagy azt hogy nekem is "tojáshéjakon lépkedve" kellett élnem.
Az ember utál rászólni a kisautóját tologató gyerekére, hogy nem szabad mert a lentieket zavarja. Akkor csak kialakul benne, hogy állandóan vigyáznia kell arra mit szólnak mások és gátlásos lesz.
2 év után léptünk és vettünk családi házat. Inkább a hitel, mint a 4 falszomszéd.
Így a gyerek is kedvére játszhat, és más zaját sem kell hallgatnunk.
7/16 anonim válasza:
A mellettünk lakó gyerekei állandóan üvöltenek, de tényleg, szinte non-stop. Három van neki,0-4 éves korosztály. valamelyik mindig visít vagy ordít, de ha szólunk neki hogy próbáljon tenni valamit, még neki áll feljebb.
8/16 anonim válasza:
Csótányok! Főleg ha olyan szomszéd van aki gyerekre hivatkozva nem hajlandó írtatni. Szerencsére már elköltöztek.
9/16 anonim válasza:
A szabadidőmet utálltam... utáltam, hogy vagy filmet nézek, vagy játszom a pc-n...a kertészkedem, vagy csak egyszerűen játszom a gyerekkel, kutyával, macskával, kecskével a kertben... vagy egyszerűen csak kiülök a teraszra egy könyvvel a kezemben és hallgatom a madarakat, vagy az esőt...
10/16 anonim válasza:
Ja meg még amit utálltam, 3.on laktunk, az 1-2on 2milliomos család megvették az összes lakást és csak kulccsal ment a loft azokra a szintekre... a házunkban az 1.n is volt a hátsó kijárat, azon az oldalon volt értelme kijárnom, mert ott parkoltam mindig... 20 év alatt nem tudtuk kideríteni, de valaki az 1-2közt mindig a lépcsőre szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!