Hogyan/mivel fejleszthető a kreativitás? (bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy semmi ötletem semmihez. Pedig úgy alkotnék valami jó dolgot. Nagyon irigylem azokat az embereket, akik a semmiből is klassz cuccokat tudnak csinálni.
Nézegettem kreatív oldalakat, de attól úgy érzem nem nő a kreativitásom, mert oké, megcsinálom amit írnak, de saját ötletem nincsen :(
2010. máj. 13. 17:58
1/2 anonim válasza:
Olvass puruttyát. Ott annyi fa**ság van, hogy bőven tudsz majd kombinálni. Gondolkozz akármilyen lehetetlen dologban.
2/2 anonim válasza:
Azért nincs ötleted, mert nem csináltál még semmi ilyet. Próbáld meg, hogy eleinte megcsinálod, ha megtetszik valami. Pár ilyet megcsinálsz, és egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy a következő, amit kiszemeltél, szép, szép, de ezt vagy azt másképp csinálnál. Idővel pedig saját ötleteid is lesznek. Csak azoknak valamiből táplálkoznia kell, neked meg egyelőre ninncs miből táplálkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!