Nálatok hány fok az igény a lakásban ebben az időszakban?
No igen, azt én sem tudom felfogni, hogy mire jó, hogy nyáron sokkal hidegebb van egy lakásban vagy irodában, mint télen... Egyes munkahelyeken nyáron pulóvert kell bevinni... Nem hinném, hogy ez egészséges, ráadásul pazarlás is.
Az én házamban nyáron pár fokkal melegebb van s mivel fokozatosan átáll a szervezetem, mindig pont jó a hőmérséklet számomra s nem kapok sokkot, ha kimegyek vagy bejövök. Azt még kicsit értem, hogy valaki a kinti hőségből szeret viszonylag hűvösbe kerülni, de amikor nyáron 15 fok van egy irodában, az azért, valljuk be, erős s hallottam ilyenről.
Most fejeződött be a vezérelt áram időszaka, 19.3 lett a szobámban (nem voltam itt, általában nem hagyom, hogy idáig fajuljon a helyzet). Rövidujjú vékony pólót kellett felvennem s kicsit melegem van, de jó ez így.
A hőérzetem pont olyan, mint amikor még 20 kilóval több volt rajtam, ennek örülök. Sokan panaszkodnak fogyás után, hogy szörnyen fázósak lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!