Nálatok hány fok az igény a lakásban ebben az időszakban?
Nálunk 22-23 fok van. Nem tudom, mennyire függ össze a náthával. Laktam olyan házban is évekig, ahol spórolásból 19-20 fokra fűtöttem, és felöltöztem, de gyakrabban voltam beteg, mint most.
Egyszerűen nekem, ha nem mozgok, a 20 fok kevés, fáznak a végtagjaim. Ellenben a nyári 36 fokban simán kaszálok, betonozok,kirándulok, ha van elég folyadék. Alkat kérdése.
18, éjszaka több. Ideális számunkra. Néha pólóban vagyok, néha pulóverben. Most épp van vezérelt áram s megy a fűtés a szobámban, a rajtam levő póló pedig elég meleg, így alig bírom ki, de szeretem, ha rám fúj a fűtőegység :)
Nekem pokolian szenvedés, ha nagyon meleg van, inkább a 8 fok, mint a 23 s tudom, miről beszélek, éltem mindkettőben.
Főleg télen nem bírom a meleget, nyáron csak 25 fölött kezdek haldokolni.
Valahogy az a logikus, hogy télen felöltözöm s nincs hőség bent... Edzéskor így is le kell vetkőznöm, télen-nyáron.
Azt nem értem, ha a panelházakban mindenki elzárja a fűtést, mert melege van, vagy spórol, akkor mitől van meleg, egyáltalán ki fűt??
A kérdésre válaszolva nálunk a lakásban 20 fokra van állítva napközben a termosztát, éjjel 16 fokra, hűvösben szeretünk aludni.
7. voltam. A betegség nem jutott eszembe, de látom, a többiek írják. Soha nem vagyok beteg, a párom is csak akkor, ha pl. hideg időben megázik hazafelé biciklizve.
Mondjuk 8 fokban lakva sem fáztam meg, csak egy túlfűtött lakásban, ahol nyitott ablakkal kellett aludni fagyos időben. Nem bírom a levegőkeveredést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!