Diginél új igény/ lefedettség bővítés meddig tart?
Találtam a postaládánkban digi szórólapot, okoscsomagot ígért kedvező árért.
Már nem volt hűségidőm a telekomnál, így bementem, megkötöttük a szerződést 2 évre Digivel, ezzel a lendülettel lemondtam a telekomot.
Egy hét múlva kijött a szerelő, közölte, hogy tele van az oszlopon az összes digis csatlakoztató, új igényt kell beadnia hálózatbővítésre.
2 hete hívtam őket, nem tudnak mit mondani, legyek türelmes, majd értesítenek.
Közben januártól se TV, se net, a háztartásunk vissza fejlődött 100 évet ilyen téren, este csendben nézzük egymást, se TV, se semmi, a gyerekek ragják a fülem a net miatt.
N
Úgy érzem, nagyon át lettem verve. 6 hete van szerződésünk, szolgáltatás, info semmi.
Ilyenkor mit tudok tenni?
Ők hirdetik itt magukat, bedobják a reklámot a ládámba, lemondatják velem a szolgáltatásom, aztán meg lapítanak mint car a fűben.
Ilyet hogy lehet megcsinálni?
Bocs, ha hosszú, de nagyon kiakadtam.
Gondolkodtam rajta, de úgy voltam vele minek arra az 1-2 hétre, de lehet ez lesz a vége.
Igazából arra lennék kíváncsi, meddig tart Diginél ez a bővítés, ha tudja valaki.
Bp 19. kerület, ha számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!