Érdemes lenne levenni a tükröt?
Figyelt kérdés
Már hosszú évek óta van egy ovális tükör majdnem a szobám közepén. Esténként mindig félek, nehogy megjelenjen benne valami. Talán régebben túl sok horrort néztem. Viszont ha le van takarva, nagyon rossz érzésem van, de hogy mitől, azt nem tudom.
Viszont mellette szól, hogy hasznos a reggeli készülődésekben, meg úgy eleve.
Viszont megfordult a fejemben, hogy a negatív dolgok miatt száműzném a szobámból (+ mert olvasgattam kicsit a feng shui-ról, szóval ha ezzel kapcsolatban van ötlet, tanács, tipp, tapasztalat, szívesen fogadom!).
Szóval szerintetek jó ötlet lenne kitenni a szobából?
2017. jan. 8. 00:21
1/4 A kérdező kommentje:
*a szobám egyik falának közepén
Még mielőtt valaki belekötne :P
2017. jan. 8. 00:23
2/4 anonim válasza:
Ha rossz érzéssel tölt el, rakd ki.
A tükör amúgy is a fürdőszobába való.
3/4 anonim válasza:
Tedd ki az előszobába vagy fürdőbe. Hálószobába nem való a tükör, nem véletlen, hogy zavar.
4/4 anonim válasza:
Utolso, dehogynem valo haloba! Nekunk is van, es milyen jo elmenyeket ad! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!