Érdemes olyan telefont venni, aminek nem lehet levenni a hátlapját?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pl. a Huawei P8 Lite-ra. A fehér változat nagyon tetszik, viszont nem tudom érdemes-e beruháznom rá, mivel nem lehet levenni a hátlapját ergo az akksit sem lehet kivenni, ha úgyvan..
A tippeket előre is köszi.:)
2016. máj. 27. 15:21
1/9 anonim válasza:
Nekem Iphone 4-em volt és annak sem lehetet levenni a hátlapját. Egyszer történt olyan, hogy lefagyott és magától újra indította magát. Viszont a P8 lite-ot ismeretségi körömben mindenki isteníti. :D
2/9 A kérdező kommentje:
Hm... És mi van, ha nem indul újra magától ez a Huawei? :/
2016. máj. 27. 15:51
3/9 anonim válasza:
Akkor nyomva tartod a kikapcsoló gombját 10-15 másodpercig, ez hardveres funkció.
4/9 anonim válasza:
Egy gond van vele, hogy így aksit se lehet cserélni. Ha romlik az aksi, aki mehet az egész telefon a kukába, nemrég jártam így... Huawei G6 volt. És természetesen garancia lejárta után... 1 évig vígan használtam, kibírta az egész napot, aztán 1 hónap alatt annyit romlott az aksi, hogy csak 3-4 órát bírt. Nem a huaweit szidom, mert iszonyat jó ár érték arányú telefonokat csinál! Hanem az "egyben" telefonokat.
5/9 anonim válasza:
Nemkell kidobni az egeszet szerivzben kicserélik neked az aksit vagy lecsavarozod a hátlapot es kicseréled.......
6/9 anonim válasza:
A levehető hátlapnak az az előnye, hogy ha hordasz magaddal egy másik feltöltött akkumulátort, akkor van lehetőséged könnyedén kicserélni napközben a lemerültet. Máskülönben akkumulátoros töltőt (power bank) tudsz használni.
A nem levehető hátlapú telefonokban csak ha tönkrement, vagy elhasználódott akkor érdemes cserélni az akkumulátort, ezt szervizben, vagy akár te magad is el tudod végezni.
7/9 anonim válasza:
Nekem is Huawei van (Ascend P7), a hátlapja ennek se levehető, de ennek még semmilyen hátrányával nem találkoztam. 1 éve van meg, napi szinten több órán keresztül használom, állandóan netezek rajta, és az első néhány hónapban előfordult, hogy befagyott a rendszer, de akkor sem volt gond, mert az újraindításra viszont akkor is mindig reagált, és utána meg gond nélkül, gördülékenyen ment tovább, egy ideje meg már abszolút nem is fagy, szuperül működik.
8/9 anonim válasza:
Mostanában szinte csak ilyen telefonokat kapni.Az aksi cserét se lehetetlen megoldani.
9/9 A kérdező kommentje:
Na úgy tűnik holnap megveszem a Huawei P8 Lite-ot. Remélem jól döntök. Köszi a válaszokat.
2016. máj. 30. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!