20 év múlva 1kWh áram olcsóbb lesz mint ma? Mennyivel?
"Közel s távoli É-i, NY-i szomszédainkhoz viszonyitva csak 7-szer drágább."
Ez furcsa, mert a nyugati szomszédok és a németek pont attól fosnak, hogy megépül Paks2 és az így keletkező "olcsó" áram lenyomja az áramtőzsdei árakat és ezzel megszívatja a zöld energiát kötelezően átvevő szolgáltatókat :D
Jelenleg a Pakson termelt áram alid kerül többe, mint az osztrák áramár fele és a német áramár harmada. Ha valami rettenetesen rossz konstrukcióban épül meg az erőmű, akkor is max az osztrák áramárat fogjuk elérni, nem annak a többszörösét...
Erről a las vegasi buliról...
Egyelőre csak újságokat tudok felmutatni, a szövetségi/állami hivatalok dokumentumait még keresem.
Ez a tavalyi híradás:
Minden elképzelhető, hiszen mindenki a maga javára hajlíthatja az igazságot, Kurosawáról már nem is beszélve.
Az kétségtelen, hogy egy másik fórumon már lehülyéztem az Index, ahol először olvastam, újságíróját, a fordításáért. Mint írtam, újságcikkekből táplálkoztam, mert az állami sóhivatal dokumentumait még letölteni is fáradságos, vagy negyven darab. :) Cikkekben meg ugye ilyeneket olvasok: "The exit fees were imposed by the commission to protect remaining Nevada Power customers."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!