Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A páromnál büdös lesz a...

A páromnál büdös lesz a holmim, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elég kínos kérdés, de hát nem tudom, hova írhatnám ki.

Leszögezem, hatalmas tisztaság van a páromnál. Minden ragyog.

Mégis, mikor átmegyek, és eljövök, iszonyatosan fura szaga lesz a hajamnak, ruháimnak. Neki és a családtagjainak sincs ilyen szaga, és nekem sincs SOHA, ha máshol vagyok, tehát nem értem.

Alapjáraton nicns büdösség a házban, mégis iszonyatosan kellemetlen illatom lesz. Hajat mosok, és másnapra büdös a hajam. A ruháim, ha nem veszem fel őket, akkor is ilyen fura szagúak lesznek. Otthon nincs ilyen gondom.

Nagyon szeretem a páromat, de ez egyre idegesítőbb kezd lenni. Nem vagyok ápolatlan, de múltkor már náluk ő is megjegyezte, hogy tényleg fura szagú lett a hajam.

Így már annyira nem tudom ott jól érezni magam, hiába fújok magamra egy tonna parfümöt, olyan, mintha igénytelen lennék és mosatlan ruhákban járnék. :(

Volt valaki így?

nem is tudom ez mi.

2016. dec. 20. 20:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudom mire írod....

Volt pasimmal volt ez. Neki nem volt ilyen szaga, de egy régi, öreg parasztházban laktak a szülei, mindenhol doh, stb. Mondjuk én amikor ott voltunk 15 percig éreztem a szagot, majd hozzászokott az orrom a házban. Utána muszáj volt mindenem kimosnom, mert kiszakadva a környezetből már éreztem és idegesített.

2016. dec. 20. 21:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Miben viszed a cuccod? Nem lehet a táska büdös?
2016. dec. 20. 21:21
 13/17 A kérdező kommentje:

Vittem már hátitáskában, válltáskában, szatyorban, szóval többmindenben, és mindannyiszor érezni lehetett.

:(

Lehet akkor tényleg ez a doh szag lesz az. Remélem találok rá megoldást, mert hetente mosok hajat, mivel nekem az elég, így viszont sűrűbben kell.

2016. dec. 20. 21:25
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
De ha ott a bibi miért csak te vagy büdös?
2016. dec. 20. 21:52
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
Esetleg használsz valami kencèt, ami valami miatt náluk kellemetlen illatù lesz.
2016. dec. 20. 22:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A párodék cuccait szoktad házon kívül szagolni, vagy csak amikor ott vagy? Ha folyamatosan körülvesz egy szag, gyorsan hozzászokik az orrod, nem érzed egyáltalán. Én az egyetemi albérletemben voltam így. Páran cigiztek, de mindig nyitott ablaknál, és utána szellőztettünk rendesen, soha nem lett cigiszagú semmi. Legalábbis azt hittem. Aztán amikor hazavittem a mosnivalót a szüleimhez, teljesen füstmentes környezetbe, ott éreztem meg, hogy mindenemből dől a tömény cigiszag.
2016. dec. 20. 22:14
 17/17 anonim ***** válasza:
26%

Tervszerű próbálgatással nézd meg melyik szered reagál valamire a lakásukban. Érdemes lenne az öblítővel majd a mosóporral kezdeni.

De az is lehet, hogy alapból büdös vagy és csak ott érzed mert ott jó a levegő.

Vagy szállítás közben lesz valami vele. Írtad, hogy mindig másban viszed, de nem lehet hogy a kocsiban kiömlött valami oda ahova teszed a tatyód?

2016. dec. 21. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!