Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt vagyok a páromnál ezért sürgős! Mit tegyek?!
4 honapja vagyunk együtt , ő még tanuló, de már felsőoktatáson . Én dolgozom már 2 éve . Tegnap buliztunk, és elcsíptem egy beszélgetést , amelyben egy ficko a barátnőmet kérdezgette hogy miért nem voltam ott a tegnap előtti strandoláson , illetve megyek e legközelebb . Az egésznek olyan jellege volt mint ha felakarná szedni, szerintem így is volt .. Ma lehet mennek vissza . Dolgoznom kell nem tudok menni .
A probléma: barátnőm válasza : állandoan dolgozij, olyan mintha nem is lenne ... Erre a pasi kérdezi hogy miért nem szakit velem , mire a válasz : szeretem meg ragaszkodom, de leülök vele beszélni hogy most van rozsaszin köd és ha elbassza kidobom, multkor is volt egy hetet a határnàl, (katona vagyok) mindig csak magát nézi , azt hogy elkap valamit vagy bármi azt nem .. Engem is veszélybe sodor ..
Szoval ez van .. Hozzáteszem , egy hét éjszakas után nem is aludtam , rögtön mentem neki segiteni pakolni , mivel költözésben vagyunk . Este 22.00 ig pakoltam a végén már majdnem rosszul lettem .. Hazajöttem fürödtem , mentem hozzá vissza . Ha hazajövök munkábol otthon nem is vagyok , rögtön idejövök .. Nincs is szinte már életem . Nem sportolok miota vele vagyok , minden idomet rá fordítom ..
Mit tegyek ?!
a csaj is buta és a kérdező is :)
már a helyesírásból és a megfogalmazásból látszik :)
Menekülj. Futólépésben.
Ez a lány nem érdemli meg azt sem, hogy keresztül szalmát tegyél érte, nemhogy ennyi erőfeszítést. Az meg nonszensz, hogy ezt melletted beszéli meg egy idegennel.
Ez biztatóan kezdődik, de a mondat második fele...
" szeretem meg ragaszkodom, de leülök vele beszélni hogy most van rozsaszin köd és ha elbassza kidobom,"
Igen a pasi fel akarj a szedni a barátnődet, és nagyon nagy hátrányban vagy ebben.
Légy férfi!
Pakolj össze, és hagyd ott szépen.
Spórolj, s miután leszerelsz, tiéd minden csaj! :D
Ő meg addigra belefárad majd a sok felszínes pasiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!