Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Itt vagyok a páromnál ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt vagyok a páromnál ezért sürgős! Mit tegyek?!

Figyelt kérdés

4 honapja vagyunk együtt , ő még tanuló, de már felsőoktatáson . Én dolgozom már 2 éve . Tegnap buliztunk, és elcsíptem egy beszélgetést , amelyben egy ficko a barátnőmet kérdezgette hogy miért nem voltam ott a tegnap előtti strandoláson , illetve megyek e legközelebb . Az egésznek olyan jellege volt mint ha felakarná szedni, szerintem így is volt .. Ma lehet mennek vissza . Dolgoznom kell nem tudok menni .

A probléma: barátnőm válasza : állandoan dolgozij, olyan mintha nem is lenne ... Erre a pasi kérdezi hogy miért nem szakit velem , mire a válasz : szeretem meg ragaszkodom, de leülök vele beszélni hogy most van rozsaszin köd és ha elbassza kidobom, multkor is volt egy hetet a határnàl, (katona vagyok) mindig csak magát nézi , azt hogy elkap valamit vagy bármi azt nem .. Engem is veszélybe sodor ..

Szoval ez van .. Hozzáteszem , egy hét éjszakas után nem is aludtam , rögtön mentem neki segiteni pakolni , mivel költözésben vagyunk . Este 22.00 ig pakoltam a végén már majdnem rosszul lettem .. Hazajöttem fürödtem , mentem hozzá vissza . Ha hazajövök munkábol otthon nem is vagyok , rögtön idejövök .. Nincs is szinte már életem . Nem sportolok miota vele vagyok , minden idomet rá fordítom ..

Mit tegyek ?!

2015. aug. 29. 09:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Döntsd el, hogy vele akarsz maradni, vagy sem. Mint látod, vannak, akik szorgalmasan próbálkoznak, de a barátnőd még nem fordult el tőled. Szeret, de amit a kapcsolat nyújt, az nem kielégítő számára. Veled még sosem beszélt arról, hogy túl keveset vagytok együtt? Kicsit furcsa lenne, ha úgy jutna el ilyen szintre a kapcsolat, hogy te még csak észre sem veszed. Te dolgozol, ő tanul. Más életszakaszban vagytok, és ezzel tisztában voltál, mikor megismerkedtetek. Ő jobban igényli az aktív programokat, az együtt töltött időt, mint te, aki kifáradsz a munkában. Mikor te tanultál, végig otthon ültél a szabadidődben? Az pedig nyilvánvaló, hogy az ember az élményeit szeretné megosztani azzal, akit szeret. Rossz, ha sosincs melletted az, aki fontos számodra. Ha úgy gondolod, te nem ezt érdemled az élettől, szakíts, és legközelebb válassz olyat, aki jobban illik hozzád életvitelben is. Ha pedig valóban szereted, akkor ülj le vele megbeszélni a dolgot, mint ahogyan ő, az "éretlen csitri" is tervezi.. Neked, mint érettebb és több élettapasztalattal rendelkező félnek előnyben kellene lenned, mert te voltál már az ő helyében is, ő pedig még nem volt a tiédben. A probléma tehát csak akkor lesz megoldva, ha meg akarod oldani, nem pedig dacosan tőle várod, hogy kitalálja, hogyan fér bele mégis az életedbe.
2015. aug. 29. 13:29
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat . Leültem vele és megbeszéltük a dolgot . Arra jutottunk, hogy neki az az egy hét volt sok amikor oda voltam, és nem érezte hogy együtt lennénk . Pont 20.ra esett, nyaralás közben, stb .. Megpróbàlok kicsit alkalmazkodni , amennyire lehet de nem fogok sokáig tűrni .. Ugy érzem sokat megenged magának. Néha kutyànak érzem magam , és egy idő után elegem lesz a beszologatásokból..
2015. aug. 29. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!