Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A páromnál büdös lesz a...

A páromnál büdös lesz a holmim, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elég kínos kérdés, de hát nem tudom, hova írhatnám ki.

Leszögezem, hatalmas tisztaság van a páromnál. Minden ragyog.

Mégis, mikor átmegyek, és eljövök, iszonyatosan fura szaga lesz a hajamnak, ruháimnak. Neki és a családtagjainak sincs ilyen szaga, és nekem sincs SOHA, ha máshol vagyok, tehát nem értem.

Alapjáraton nicns büdösség a házban, mégis iszonyatosan kellemetlen illatom lesz. Hajat mosok, és másnapra büdös a hajam. A ruháim, ha nem veszem fel őket, akkor is ilyen fura szagúak lesznek. Otthon nincs ilyen gondom.

Nagyon szeretem a páromat, de ez egyre idegesítőbb kezd lenni. Nem vagyok ápolatlan, de múltkor már náluk ő is megjegyezte, hogy tényleg fura szagú lett a hajam.

Így már annyira nem tudom ott jól érezni magam, hiába fújok magamra egy tonna parfümöt, olyan, mintha igénytelen lennék és mosatlan ruhákban járnék. :(

Volt valaki így?

nem is tudom ez mi.

2016. dec. 20. 20:28
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Nem tudom, de párodéknál a bútorok nem ilyen öregebb fajták? Azoknak szokott X év után dohos szaga lenni, hiába van bútortisztítóval törölve stb...
2016. dec. 20. 20:31
 2/17 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem öregek a bútorok. Én is gondoltam erre, de nem. Meg akkor a párom ruháinak is büdösnek kellene lennie.

A párom csak könnyen izzad, de hát ez ugyebár nem hat ki rám.

Szóval összességében nem értem.

2016. dec. 20. 20:38
 3/17 anonim válasza:
100%
Mondjuk a konyha nem nyitott? Vagy nincs esetleg kandallójuk vagy olyan fűtőrendszerük amit fával raknak meg és azzal tüzelnek?
2016. dec. 20. 20:42
 4/17 anonim válasza:
100%
Milyen szag? Le tudnád írni?
2016. dec. 20. 20:45
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy próbáltok nekem segíteni!!

Nincs semmi, ami fatüzelésű lenne. A konyha nyitott, egybe van a nappalival, illetve a folyosóval, mert elég kicsike a ház. Sűrűn szellőztetnek, és mi is a párommal.

Ha le kellene írnom a szagot...hát, hogy is mondjam, ilyen "ház szag". Nem izzadtság, nem doh, nem használt ruha, tehát nem "kosz" szag. Máshogy nem tudom, hogy írjam körül. :(

Ráadásul öblítőt is használnak, az ő ruháiknak nagyon finom illata van, sőt, a páromon megszagoltam a pólóját, mikor a nap végére került a sor, és annak se volt semmilyen rossz, kellemetlen szaga.

2016. dec. 20. 20:50
 6/17 anonim válasza:
100%

Nincs véletlenül egy macska aki nem bír téged? :D

Én már jártam így kajak

2016. dec. 20. 21:06
 7/17 anonim válasza:
100%
De ilyen penetráns szag? :D
2016. dec. 20. 21:07
 8/17 A kérdező kommentje:

Nem, nem az. :/

Van macska, de nem tud kitolni velem, meg házban nem végzi a dolgát. :)

Engem nagyon omál, legalábbis úgy vettem észre.

A cuccaim vegyítve vannak a párom holmijaival, szóval nem tudná kiváligatni a macskusz. :)

2016. dec. 20. 21:11
 9/17 anonim válasza:
75%
Mi az az omál? Ccc...lenni magyarski? :D
2016. dec. 20. 21:12
 10/17 A kérdező kommentje:

Én lenni magyar, csak véletlen elírtam. :D

Komál akart lenni. :)

2016. dec. 20. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!