Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Vajon erre kaphatott építési...

Vajon erre kaphatott építési engedélyt a szomszédom?

Figyelt kérdés
Adott egy kb. 50m2-es lakás, 60m2-es kerttel és egy kb. 6m2-es terasz. A szomszédom fogta és kiszélesítette a teraszt kerítéstől kerítésig. Vajon az önkormányzat adhatott erre engedélyt? Tudtommal meg van határozva, hogy egy kertvárosi ingatlannál mennyi lehet a lakótér és mennyi kell, hogy legyen a zöld terület. Szerintetek?
2010. máj. 2. 19:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem rosszmájú vagy és a saját dolgoddal kéne törődni.
2010. máj. 2. 19:10
 2/13 anonim ***** válasza:
2010. máj. 2. 19:15
 3/13 A kérdező kommentje:
Szerintem meg a kérdésre kellene válaszolni. Bár lehet, hogy gondjaid vannak a szövegértelmezéssel. Nem baj, majd kinövöd. Vagy nem.
2010. máj. 2. 19:16
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem ő a szomszédom, de erről a kérdésről jutott eszembe, hogy megkérdezzem.
2010. máj. 2. 19:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen miért érdekel, hogy a szomszédodnak van-e elég nagy zöldterülete - az az ö dolga, ne akarj mindenáron belekötni. Amig a TE területedet nem épiti be, addig semmi közöd hozzá.
2010. máj. 2. 19:24
 6/13 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg a kérdésre kellene válaszolni. Bár lehet, hogy gondjaid vannak a szövegértelmezéssel. Nem baj, majd kinövöd. Vagy nem."

véleményt kértél,leírtam a véleményem.a szövegértéssel semmi gond ellenben neked a társasági élettel.rosszindulatú mindig a szomszédot leső,jelentgető emberke vagy ezt kéne kinőnöd.foglalkozz a saját dolgoddal és ne a szomszéddal mit csinál a telkén,mert egy terasz nem hiszem,hogy kárt tesz a házadban vagy hasonló dolog miatt hátrány neked.

2010. máj. 2. 19:25
 7/13 A kérdező kommentje:
Jesszus, csak kíváncsiságból kérdezem, nem akarok belekötni. Talán magatokból indultok ki?
2010. máj. 2. 19:29
 8/13 A kérdező kommentje:

"véleményt kértél,leírtam a véleményem.a szövegértéssel semmi gond ellenben neked a társasági élettel.rosszindulatú mindig a szomszédot leső,jelentgető emberke vagy ezt kéne kinőnöd.foglalkozz a saját dolgoddal és ne a szomszéddal mit csinál a telkén,mert egy terasz nem hiszem,hogy kárt tesz a házadban vagy hasonló dolog miatt hátrány neked."

Abszolút igazad van, hiszen a kérdésem így hangzott: Rosszmájú vagyok-e és törődjek-e a saját dolgommal? Mert ebben az esetben tényleg a kérdésemre írtad le a véleményedet. Hagyjuk. Szerintem inkább az a rosszindulatú, aki bejön ugatni valahová, miközben esze ágában sincs a kérdésre válaszolni.

2010. máj. 2. 19:33
 9/13 anonim ***** válasza:
de különben ha csak kíváncsi vagy rá tényleg, akkor miért nem kérdezed meg a szomszédodat? szerintem ez a legegyszerűbb módja, hogy választ kapj a kérdésedre.
2010. máj. 2. 19:37
 10/13 anonim ***** válasza:
szerintem kell az épitési engedély, amelyeről kapnod kellett volna egy példányt a beleegyezéseddel.
2010. máj. 2. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!