Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 1935-ben épült családi ház....

1935-ben épült családi ház. Nem túl rizikós megvenni?

Figyelt kérdés
A ház 75 éves. A 30-40-es években módos polgárok éltek a környéken. Feltehetően jó minőségű anyagokból épült, de a 75 év hosszú idő. Milyen indokot lehetne felsorolni a vásárlás mellett, és ellene.
2010. ápr. 28. 23:06
 1/4 anonim ***** válasza:
megnézeted egy jó kőművessel vagy építésszel meg csináltatsz egy hőkamerás képet és kiderül, megéri-e
2010. ápr. 28. 23:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Szinte elkerülhetlen a teljes felújítás, ami fel annyi, mint az új építés, és még midíg nem fog annyit érni a házad. Ráadásul az elrendezés is adott, nem te döntöd el, hogy mi hol legyen. Én csak bontásra vennék ilyent.
2010. ápr. 29. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem beszélnélek le róla. Az ilyenre mondják, hogy ebben még van anyag. Ha a hely, környezet, és a belső elrendezés tetszik, egy szakemberrel nézesd meg. Lehet az egy építész, statikus, de egy tapasztalt kőműves is. Nem biztos, hogy egy teljes felújítás kell, mert például nyílászárókat is gyönyörűen fel lehet ma már újítani. Nekem személy szerint jobban tetszenek a régi építésű házak, mint az újak. Hangulatuk van. Sok sikert!
2010. ápr. 29. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:

inkább építs 0 literes, vagy passzívházat. abban van a jövő.

megértem, h szépek ezek a régiek, meg bennük van az anyag, de fiatalodni nem fognak, és 25 év múlva már 100 éves lesz a kéró, amikor a te most épült házad még csak 25.

ezen gondolkozz.

2010. ápr. 29. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!