Ezesetben mit lehet tenni? Bolha írtás szükséges? (nincsenek háziállatok)
Nem árt egy bolhaírtás a szobában, illetve azokban szobákban, ahol az állat tartózkodott. Ha nőstény bolha volt, akkor az sunyi módon lepetézhetett, és hamar kikelnek az újak.
Remek szer ellenük a BioKill.
(Egyébként bolhát sajnos akár tömegközlekedésen is "be tudsz szerezni", nem kell hozzá állat a lakásba.)
Ha lebolhásodsz, akkor az ragaszkodni fog hozzád :)) Reggelre rendszeresen lesznek csípéseid, amik napokon át és rohadtul viszketnek, szinte már fájnak. Szóval sokkal, de sokkal jobban megkínoz a bolha, mint pl. a szúnyog. Ha ilyened van, pláne ha szemmel is láttad a bolhát, akkor azonnal irtani kell. A minimum, hogyaz ágy ban, takarókon, ahol együtt éjszakáztok :) Egyébként bolhát simán össze lehet szedni a természetben is. És ha látod, kapd el azonnal, de ne csak összenyomd az ujaddal, mert nagyon erős a páncélja, durván össze kell sodorni. A klasszikus megoldás a két körömmel való összeroppantás :))
Itt keresgélj további tippeket:
# 5 Nem tudom ki pontozta le ér miért, de mindenesetre én nem:))
#4 Elhiszem, hogy nagy probléma, én is fájtattam a fejem:) de ilyenkor a bolhaáldozat mindent beírt, ágyat, ágyneműt? Ahol tudtam, ott jól beirtottam, aztán remélem nem kell drasztikusabb eljárás:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!