Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kondenzációs kazánunk van, de...

Kondenzációs kazánunk van, de a melegviz villany boylerrel készül. Uj ház. Nagyon magas az áram számla. Lehet, hogy gázzal jöjjön a melegviz?

Figyelt kérdés
2016. okt. 4. 15:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Most egyedül vagyok, 7000 ft volt a villanyszámla, megy a bojler, hűtő, tv, számítógép, biztonsági rendszer, világítás, mosógép, hűtő, villanytűzhely stb. A következő már jóval nagyobb lesz, mert elektromos fűtés van, de ez egész ház meleg.
2016. okt. 7. 12:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Álljatok át a havonta beírásra a webes felületen, csak regisztrálni kell és a diktálási időszakban beírni a fogyasztást. Ha több mérő van, mind kell.

[link]

2016. okt. 7. 13:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kell átállni a diktálásra, az részszámlás megoldás sokkal kényelmesebb, ha jól van beállítva.

Fel kell írni ma, és meg kell nézni épp egy hónap múlva.

Ahány kWh elfogyott, annyit (+/- 10%) be lehet állítani részszámla-értéknek.

Így az éves elszámoló számla is hasonló összegű lesz, mint az összes többi havi számla.

Diktálás som okoz gondot sokaknak, valóban.

De nagyon sokan meg elfeletik a dátumot, rosszkor diktálnak, aztán csodálkoznak, hogy becsült számlát kapnak.

Az válassza a havi diktálást, aki tudja magáról, hogy nagyon precíz, nem felejt el semmit.

2016. okt. 8. 12:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát én biztos nem vagyok preciz sajnos. Biztos beállitanak egy átalányra, és azt elfogadom. Köszi a válaszokat.
2016. okt. 8. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!