FEKETE lett a fürdőszobám!? Ma pucolták a kéményt, és. Mit tehetek szerintetek?
Figyelt kérdés
szerintem a kéménypucolás miatt valami gáz volt, mire hazajöttem, fekete lett a fürdőszobám!! MINDEN!!! kirobbanhatott a korom kéményből. a falak is pár réteggel sötétebbek lettek, nyitva volt az ajtó, a nappali és a galéria is!!áll a por mindenhol!!! mitévő legyek? egyáltalán szerintetek le lehet valahogy takarítani a felszállt kormot a falakról??2010. ápr. 23. 21:06
11/14 anonim válasza:
Ne nyúlj semmihez, mert még azt mondhatják, hogy miattad lett aránytalanul nagyobb a kár. Feltétlenül szólj még ma a közös képviselőnek és bízd rá a továbbiakat. Az ő feladata ugyanis a ház üzemeltetése, a szolgáltatókkal való kapcsolattartás, így a kéményseprés évenkénti bonyolítása is. Ha a szolgáltatással bármi gond van, ő jelzi a kéményseprők felé. Te csak állj a sarkadra és ragaszkodj a régi színű falakhoz! Mondd meg, hogy neked megfelel az is, ha letakarítják (nem valószínű, hogy sikerülne nekik, a korom egy rusnya, maszatos cucc, de legalább látják, hogy nem az ingyenfestésre hajtasz). A festésed bizonyítása miatt pedig ne aggódj, bármikor találsz 2-3 barátot, családtagot, aki még emlékszik a tavalyi felújításra. A biztosító ilyet amúgy sem kér. Sok sikert!
12/14 anonim válasza:
Tök mindegy mikor festettél, ha a kivitelező tevékenysége során romlott a lakás állaga és ezt valahogy bizonyítani is tudod,ő a hunyó. ha kekeckedik említsd meg neki hogy megkérdezed a fogyasztóvédelmi felügyelőség véleményét is.
ez szokott hatni.
Bandigyerek.
13/14 A kérdező kommentje:
képzeljétek kijött, megnézte, elég normális volt.
elnézést kért, felajánlotta, hogy segít a falakat letakarítani mind a három helységben, állítólag nappaliban és galériában le is jön, hiszen ott annyira nem durva.
a fürdőt pedig azt mondta, ha nem jön le a falról, akkor kifestik.
a többi munka rám marad. mert most néztem a zoknim talpa is fekete lett amíg a nappaliban voltam. mindent portalanítanom kell és kimosni mindent!!:((
nem ez volt a tervem hétvégére..:(:(
köszi a válaszokat.
2010. ápr. 24. 10:20
14/14 anonim válasza:
Nagyon vigyázz mert a korom zsíros.szerintem a falakrol vizzel nem jon le,csak elkened.ez sajnos tapasztalat. bizd az egeszet a biztosito szakembereire,legalabb ha nekik nem sikerul, akkor majd ok megoldjak a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!