Penészes a fürdőszobám fala hogyan takarítsam le?
Figyelt kérdés
Nincs fűtés a fürdőszobába, és nem tud kiszáradni.A csempe fölötti rész, és a sarkok elkezdtek penészedni, sokszor nyitva van az ablak, és az ajtó de nem javul sőt egyre jobban penészedik.2010. okt. 9. 08:17
1/7 anonim válasza:
Esetleg hösugárzó kellene,mert télen csak romlani fog a helyzet.Hypo öli a penészt,ecet is.Szellöztess amilyen sürün tudsz!
2/7 anonim válasza:
Barkácsáruházakban van penészgomba ölő szer amit a falra kell spriccelni, majd vizes ronggyal lemosni. Nagyon hasonló eredmény lehet elérni hígított Hypoval.
Egyébként árulnak penészgomba kialakulását gátló festéket, én legutóbb azzal festettem ki a fürdőszobát, kiderül, hogy mennyire működik.
Persze a végső megoldás az lenne nálad is ha jobb lenne a szellőzés, páraelszívó, vagy ventilátor a falba/plafonba.
3/7 anonim válasza:
Még az is megoldás lehet, hogy mésszel fested ki a falat.(vödrös mészre gondolok, amit szépen lehet hengerezni is.)Anyuéknál sincs fűtés a fürdőben és nincs penész se a fal pedig meszes.
4/7 anonim válasza:
Knauf penészölőt tudsz venni barkácsboltokban. Tuti, hogy nem jön vissza, ha lekezeled vele. Amúgy tényleg az okot kéne először megszüntetni, mert újra penészes lesz. Sok szellőztetés, fűtés, ha hűvös van. A penészgomba a nyirkos helyeket kedveli. Tegyetek be valami kis fűtőt.
5/7 anonim válasza:
Knauf penészölő. Gyönyörűen eltávolítja, és egy hősugárzót sem ártana beszerezni. :)
Télen nem szoktatok fázni?
6/7 anonim válasza:
Az Ultra Szavó nagyon hatásos szer. Anyukámnak is penészes volt a fal. befújtam Ultra Szavóval a penészt 15 perc alatt eltűnt, és azóta sem jött vissza, ennek kb. fél éve.
7/7 anonim válasza:
Nekem is a Szavó vált be. Utoljára februárban használtam, azóta nem találkoztam penésszel. Remélem így is marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!