Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » FEKETE lett a fürdőszobám!?...

FEKETE lett a fürdőszobám!? Ma pucolták a kéményt, és. Mit tehetek szerintetek?

Figyelt kérdés
szerintem a kéménypucolás miatt valami gáz volt, mire hazajöttem, fekete lett a fürdőszobám!! MINDEN!!! kirobbanhatott a korom kéményből. a falak is pár réteggel sötétebbek lettek, nyitva volt az ajtó, a nappali és a galéria is!!áll a por mindenhol!!! mitévő legyek? egyáltalán szerintetek le lehet valahogy takarítani a felszállt kormot a falakról??
2010. ápr. 23. 21:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%
Hát, ez elég gáz. Teljesen biztos nem, de hogy mehetett vissza a korom??
2010. ápr. 23. 21:13
 2/14 A kérdező kommentje:

fogalmam sincs. közvetlen a kéménynél feketeség van!!

holnap jön a vállakozó, meglátjuk ő mit fog mondani!! tavaly festettem!!!:(:(

és amúgy hogyan lehet letakarítani a kormot valamennyire, hogy ne kenjem össze a falat mégjobban?:(

2010. ápr. 23. 21:20
 3/14 anonim ***** válasza:
Én először a porszívóval tennék egy próbát, a nagyját biztos leszedi...
2010. ápr. 23. 21:33
 4/14 anonim ***** válasza:
Abból gondolom, hogy nem jön le, hogy nekünk falbontásnál a téglapor telepedett rá ugyanígy a falakra, és csak az újrafestés segített. remélem, neked több szerncséd lesz, kérj kártérítést, vagy valami.
2010. ápr. 23. 21:37
 5/14 A kérdező kommentje:

és ha kekeckedik velem, hogy ez nem ezmiatt lett ilyen 5 méter magasságig, 3 helyiségben, hanem csak régen volt festve, és nem takarítok?? :(:(

mert egyértelműen csak a fürdőben látszik, hogy korom, és ott nem kell sokat festeni falból, hiszen csempe van. ha idegen ránéz, azt mondja, hogy asszonyom, itt nem volt festve 10 éve. csak laboreredménnyel tudnám igazolni az igazamat..

le sem merem takarítani még a bútorokat sem, itt vagyok a KOSZ közepén!!:(

2010. ápr. 23. 21:42
 6/14 anonim ***** válasza:
családi ház vagy társasház? a vállalkozó biztosítójának fizetni kell a költségeidet, ha nem, akkor a te biztosítód vagy a társasházi biztosítás fizet és majd behajtják rajta
2010. ápr. 23. 22:30
 7/14 A kérdező kommentje:

társasház.

szerintem nem lesz egyszerű eset attól tartok. holnap meglátjuk. szóval akkor hagyjak mindent porosan szerintem. és remélem ő is belátja, hogy mind a 3 helyiséget festeni kell, nem csak 1et, és a másik 2ben pedig 1-1 falat.

2010. ápr. 23. 22:37
 8/14 anonim ***** válasza:
mindenképpen küzdj az igazadért, azért ez szörnyű lehet! igen, ne nyúlj semmihez! és azt is gondolom tudod igazolni, hogy egy éve volt festve..
2010. ápr. 23. 22:42
 9/14 A kérdező kommentje:
azt mégis mivel igazoljam?? én magam festettem ki!! 2 hetembe telt és rengeteg idegeskedésbe, munkába persze. tanúkkal lehet?
2010. ápr. 23. 22:45
 10/14 anonim ***** válasza:
Mi van a fürdőszobai kéményre kötve nálad - gázbojler? és másoknál?
2010. ápr. 24. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!