Elhasznált riasztó akkumulátort hol lehet leadni?
Figyelt kérdés
Két darab kb. 15 cm-es kocka, elég jó súlyuk van. Az Interspárban megkérdeztem, hogy bele dobhatom -e az elemgyűjtő tartályba de ott nem lehetett. Azt mondta a recepción a pasi, hogy szerinte adjam le a méhtelepen. Ott tényleg beveszik? Ő sem volt biztos benne, és nem akarok fölöslegesen két kockáért elautózni és sorban állni a méhtelepen.2016. júl. 16. 14:09
1/5 anonim válasza:
Vannak ilyen hulladékudvarok ahol beveszik. De például ahol az újat vetted, ott is kötelesek átvenni cserébe a régit.
2/5 A kérdező kommentje:
Szerelő jött ki, mert nem tudtam mi a baja. Itt cserélte ki, és utólag vettem észre, hogy itt hagyta, én is azt gondoltam, hogy az ilyesmit elviszik. Ilyen szempontból én voltam figyelmetlen, mert azzal voltam elfoglalva, hogy kikísértem, kutyák, miegymás, és utána vettem észre hogy ott vannak lerakva az aksik a központnál.
2016. júl. 16. 18:56
3/5 anonim válasza:
vidd el a MÉH-be még pénzt is kapsz érte
4/5 A kérdező kommentje:
ok. akkor az lesz.
2016. júl. 17. 00:16
5/5 kovpet válasza:
Tényleg adnak érte pénzt. Kilónként 150 forint rémlik, de ez nem biztos. Adókártyát vigyél magaddal, mert a sok lopás meg trükközés miatt papírozni is kell majd (de csak 1-2 perc, nem vészes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!